Forsyningsmuligheder - gastank el. gasflasker

Gastank eller gasflasker? Lad os finde en forsyningsløsning, der matcher jeres behov

Spar jer selv for mange bekymringer, og overlad forsyningen til Kosan Gas

Har I svært ved at finde den rigtige forsyningsløsning? Drop bekymringerne, og lad Kosan Gas vise vej. Vi har den fornødne ekspertise, der gør os i stand til at rådgive om fordele og ulemper ved de forskellige forsyningsløsninger til både tankgas og flaskegas.

Kontakt os og få et tilbud på en samlet forsyningsløsning - eller læs mere om de enkelte løsninger nedenfor.

Fritstående gastank
En fritstående gastank er ideel, hvis din virksomhed har et stort og regelmæssigt gasforbrug - og god plads udenfor. Tankene findes i størrelser fra 2,4 m3 og opefter. Du kan også vælge at lave en leveringsaftale baseret på din virksomheds gennemsnitlige forbrug eller få Kosan Gas til at fjernovervåge din gastank (læs mere nedenfor).

Nedgravet gastank
En nedgravet gastank er et godt alternativ til traditionelle fritstående gastanke. Når den først er etableret, er det kun det grønne dæksel, der er synligt, og den optager ikke unødig plads. Gastanken er gennemtestet kvalitet og opfylder alle miljø- og sikkerhedskrav.

nedgravet gastank

Mobile tanke, fyldeanlæg, flaskeanlæg
Der er findes også andre typer af forsyningsløsninger - permanente såvel som midlertidige. Disse tæller bl.a. mobile tanke, fyldeanlæg og flaskeanlæg, med mulighed for automatisk omskifter. Kontakt os for at høre nærmere.

Trådløs tankovervågning - 100 % forsyningssikkerhed
Med et fjernovervågningssystem fra Kosan Gas er du sikker på, at der altid er gas i tanken. Vi holder øje med din gasbeholdning og kommer og fylder op, når der er behov. På den måde behøver du aldrig at skænke din gasforsyning en tanke. Læs mere om trådløs tankovervågning.


Oplagsregler
Her kan du finde reglerne for gasoplag 

Vil du vide mere?

For mere information om gasforsyningsløsninger skal du kontakte din distriktschef. Du kan også læse mere om tankgas.

find distriktschef 

 

Forsyningsmuligheder - gastank el. gasflasker
Film - Gå ikke glip af gassens fordele