nemme Fastelavnsboller med creme lavet på grillen

Ingredienser

  • 1 pose Bag-selv-Fastelavnsboller med creme på frost
  • 1 glas brombærmarmelade
  • ¼ liter fløde
  • 200 flormelis
  • Rød frugtfarve
  • 1-2 spsk kogende vand
  • Friske brombær

fremgangsmåde

  1. Tilslut gasflasken, og forvarm grillen til 200 grader
  2. Sæt fastelavnsbollerne på en bagpapirbeklædt grillbakke eller bageplade, og sæt dem ind på grillen i ca. 18 min. til de er gyldne
  3. Pisk fløden til skum, hæld den evt. i en sprøjtepose
  4. Bland glasuren, flormelis, frugtfarve og kogende vand, og hæld det i en sprøjtepose
  5. Når fastelavnsbollerne er kølet lidt, skæres de igennem
  6. Sprøjt en ring af fløde på underbollen 
  7. Læg en spsk. marmelade i midten af skummet
  8. Læg overbollen på og sprøjt med glasur
  9. Slut med en fløderoset og et brombær

Udstyr: grillbakke, bageplade og gasflaske

Grilltid: 18 min

Køkkentid: 10 min

Grilltemperatur: 200° (brænder under bagværket skal være skruet helt ned)

Grill All & Food

Bag Grill All & Food står Pia Kromann Bindslev. Pia er dedikeret helårsgriller og har i mere end 25 år været med til at skabe grillkultur i Danmark. Pias motto er at "alt kan grilles". Find flere opskrifter fra Pia på hendes hjemmeside eller Instagram profil (@grillallogfood).

Besøg Grill All & Food