Teknisk Support

vejledning inden for rækkevidde

VVS'er, der skal etablere en installation for gas i flasker
Du er velkommen til at kontakte vores Distriktschefer, når du har spørgsmål.
Vi kan hjælpe med vejledning om hvilke regulatorer og sikkerhedskomponenter, du kan anvende til en installation.
Vi kan også levere de komponenter, du skal bruge.

Forbruger, der skal bruge en installation for gas i flasker
Vores Distriktschefer står klar til at hjælpe dig.
Vi kan afklare hvilken type installation, du har behov for, og vi kan formidle kontakt til en lokal VVS’er, der kan udføre arbejdet, så du får en god og sikker installation.

Kontakt os

Hos Kosan Gas har du én kontaktperson i alle faser fra vejledning og planlægning til det praktiske arbejde. Kontakt din lokale distriktschef i dag, han er klar til at hjælpe dig videre.

Distriktschef

Info

I henhold til den nye Gaslov, er det altid et firma med gasautorisation, der skal projektere og ansøge om godkendelse af en gasinstallation hos Sikkerhedsstyrelsen.

Gasdistributionsselskaberne, herunder Kosan Gas, skal føre tilsyn med installationerne efter Sikkerhedsstyrelsens anvisninger, dog kun hvis flaskerne er større end 11 kg.

Viden

Sikker brug af gas ved udendørs koncerter og festivaler

Flaskegas og gasapparater er udbredte i forbindelse med udendørs musikarrangementer og festivaler.

Sikkerhed omkring etablering og brug af gasinstallationer er imidlertid et teknisk fagligt område, og dertil er installationerne typisk midlertidige. Samtidig er både arrangører og brugere ofte frivillige og sjældent erfarne i god håndtering og gældende regler.

Derfor har Drivkraft Danmark i samarbejde med Dansk Live udarbejdet en praktisk guide til sikker håndtering af flaskegas ved udendørs koncerter og musikfestivaler.