Fakta

Kokkens foretrukne valg

 • Produkter til madlavning, opvarmning og atmosfære
  Vi har et stort udvalg af gasforbrugende produkter til det professionelle køkken - også udendørs: Bordkomfurer med indbygget ovn, transportable gasgrill, wok og kogeapparater i alle størrelser. Og til at skabe den helt rigtige stemning: Gaspejse, gasfakler og terrassevarmere.

 • Tilpassede løsninger
  Afhængig af forbrug tilpasser vi en skræddersyet løsning til netop jeres behov - enten med flasker eller tank.
   
 • Flaskeanlæg, fyldeanlæg og mobile tank
  Der findes andre typer af forsyningsløsninger – både permanente og midlertidige. Disse tæller bl.a. flaskeanlæg, fyldeanlæg og mobile tank, med mulighed for automatisk omskifter.

 • Fritstående gastank
  En fritstående gastank er ideel, hvis din virksomhed har et stort og regelmæssigt gasforbrug og god plads udenfor. Tankene findes i størrelser fra 1,6 m3 og opefter. Du kan også vælge at lave en leveringsaftale baseret på din virksomheds gennemsnitlige forbrug eller få Kosan Gas til at fjernovervåge din gastank.

 • Nedgravet gastank
  En nedgravet gastank er et godt alternativ til traditionelle fritstående gastanke. Når den først er etableret, er det kun dækslet, som er synligt, og den optager ikke unødig plads. Gastanken er gennemtestet kvalitet, opfylder alle miljø- og sikkerhedskrav, og er en god løsning, der hvor æstetik spiller en afgørende rolle.

Inspiration

skab varme, hygge og atmosfære

Terassevarmere

Opvarmning forlænger sæsonen for udendørsservering markant. Kosan Gas tilbyder terrassevarmere i mange størrelser og med forskellige funktioner - både mobile terrassevarmere og fastmonterede strålepaneler, som ofte kan tilsluttes jeres eksisterende gasinstallation.

Gasfakler

En brændende kobber fakkel i skaber god atmosfære og fremhæver facader og indgange. Faklen leveres separat eller sammen med søjle og brønd - alternativt med ophæng. Faklen styres manuelt eller med fjernbetjening, og kan også tænde automatisk, hvis der monteres ur. Hvis I bruger LPG i forvejen, kan faklen ofte tilsluttes den eksisterende installation.

Gaspejse

En gaspejs giver mange fordele: Den udleder ikke sod, er lugtfri, og har fjernbetjent optænding. Der findes blandt andet gaspejse i ekslusive indbygnings-designs, der giver et unikt og elegant udtryk. Alle typer kan installeres i både eksisterende byggeri, eller når I bygger om eller nyt. Hvis I allerede har aftræk til pejs, kan I forholdsvist let få installeret en gaspejs til den eksisterende skorsten med et indbygningskit

Bredt sortiment

WEBSHOP

Markedets største og bedste overblik
over gasprodukter, tilbehør og værktøj
- du kan handle i shoppen hele døgnet.

Til webshoppen