Lageransvarlig

Kosan Gas er én af Nordens førende leverandører af gas i flasker og tanke. De har rødderne dybt forankret i den danske gashistorie, og i mere end 90 år har de leveret energiløsninger til virksomheder og private forbrugere. Helt fra begyndelsen var deres mission at skabe let adgang til LPG som energikilde og pålidelige leverancer af høj kvalitet. Det er det stadig. Kosan Gas servicerer i dag over 5.000 erhvervskunder fra den lokale håndværker til storindustrien.

Til lageret i Køge søger vi en passioneret og dygtig lageransvarlig, der vil være med til at drive og udvikle lager og indkøbsområdet i en spændende og alsidig rolle med daglig kontakt til leverandører og kunder.

Du får ansvaret for den daglige drift på lageret i Køge og får en central rolle, hvor dine primære opgaver består i at indkøbe, organisere og håndtere det voksende lager af tekniske produkter/tilbehør; gasforbrugende udstyr og tekniske produkter til gasinstallationer m.m.

Du bliver del af et lille team på 3, hvor dine ansvarsområder vil omfatte

  • Disponering og indkøb af tekniske tilbehørsprodukter og gasforbrugende produkter
  • Leverandørkontakt og forhandling
  • Varemodtagelse – fysisk og i ERP-System
  • Kundesupport
  • Ordreekspedition – pluk og pak

Du har en relevant baggrund, måske fra et reservedelslager, hvor du har varetaget lager- og logistikfunktionen og haft med disponering og indkøb af tekniske produkter at gøre, gerne fra et internationalt set up i en bred rolle. Du kan begå dig på dansk og engelsk i skrift og tale.

Som person er du ansvarlig, positiv, selvmotiveret, proaktiv og imødekommende. Du er engageret i dit arbejde og du lægger vægt på detaljer, kvalitet og kundesupport. Du har gode samarbejdsevner, er effektiv og struktureret i dit arbejde.

Kosan Gas tilbyder

En spændende virksomhed med en travl hverdag i et sundt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor resultaterne tæller, men hvor der også er plads til at have det sjovt. Din arbejdstid vil være fra kl. 08:00 til 16:00 og arbejdsstedet er lageret i Køge. Du har mulighed for selv at præge stillingen, og der er også udviklingsmuligheder internationalt.

Ansættelsen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Sorth & Co. Såfremt du ønsker flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Peter R. Pallesen på pp@sorthco.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt. 

En bæredygtig
fremtid

Konventionel LPG (Liquefied Petroleum Gaser et naturligt biprodukt, som udvindes ved raffinering af råolie og/eller naturgas. LPG er et mindre forurenende alternativ for virksomheder, og LPG udleder langt mindre CO2 end både kul og olie. Og nu er vi klar til at tage næste skridt videre mod en fossilfri fremtid.

Hos Kosan Gas er vi stolte af, at vores kunder har klare forventninger til, at vi tilbyder dem grønne alternativer i fremtiden. Vi har taget ansvaret for at udvikle og producere fornybar flydende gas. Denne type gas kan eksempelvis være et biprodukt af biobrændstof, udvundet fra madaffald og andre fossilfrie brændstoffer, og er ét af mange skridt på vores rejse mod en fossilfri fremtid.

Vi efterlader ingen på vejen til en grøn fremtid.

Denne video er ikke tilgængelig, da den indeholder marketing og statistik cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger. Klik for at ændre cookie indstillinger.

Om os

førende gasleverandør
i norden

Kosan Gas er en af de førende leverandører i Norden af gas i flasker og tanke. Vi har rødderne dybt forankret i den danske gas-historie, og i mere end 90 år har vi leveret energiløsninger til virksomheder og private forbrugere.

Kosan Gas har datterselskaber i Norge, Sverige og Finland, og vores hovedkontor ligger i Viby J ved Aarhus. Virksomheden beskæftiger i alt 80 medarbejdere heraf en del på fyldestationen i Esbjerg.

I dag ejer det amerikanske holding-selskab UGI Corporation 100% af aktierne i Kosan Gas. UGI er et veldrevet og traditionsrigt selskab, som i hvert af de seneste 125 år har betalt udbytte til sine aktionærer. UGI ejer bl.a. AmeriGas Partners, der er den største detailleverandør af propangas i USA, Antargaz, der er et af de største gasselskaber i Frankrig samt det østrigske selskab Flaga, som har aktiviteter i flere europæiske lande. Selskabet har hovedkvarter i Philadelphia, USA og beskæftiger 10.000 ansatte verden over.