Projektleder

Installation, service og vedligeholdelse

Stillingen som projektleder er en redefineret rolle, som skal styrke installation, service og vedligeholdelse af de forskellige gasinstallationer.

Som projektleder får du det overordnede ansvar for installation, service og vedligeholdelse af gasinstallationer i Danmark. Rollen omfatter koordinering og planlægning af aktiviteter/projekter, budgetter og videreudvikling af området i henhold til forretningsplanen samt support, sparring og vejledning af det tekniske team.

Rollen er operationel med en hands-on tilgang med egne installationsprojekter, og du vil lede et lille team af teknikere og installationsledere. Du bliver en del af Danish Commercial Team og rapporterer til Commercial Manager.

Dine ansvarsområder dækker:

 • End-to-end projektledelse og design af nye anlæg og ombygning af tankforsyningsanlæg i samarbejde med interne og eksterne teknikere og sikring af projektmateriale og dokumentation (tegninger, tidsplaner, applikationer mv.)
 • Opfølgning på aftaler og tidsplaner samt reklamationer
 • Sørg for, at service og vedligeholdelse udføres efter planen for kunder i Danmark
 • Projektledelse af interne projekter på tværs af afdelinger
 • Målsætninger mellem "Salg" og "Teknisk" personale i samarbejde med Commercial Manager
 • Udvikling af projektstyringssystem til brug for Kosan Gas og underleverandører
 • Beskrivelse af intern procedure og opdateringer
 • Hjælpe med godkendelse og validering af nye tilbehørsprodukter
 • Sikre indkøbs-/indkøbsaftaler af materialer til projekterne i overensstemmelse med UGI Procurement guidelines (ONE Trust)
 • Sørge for HSSE-overholdelse
 • Deltage i udvikling og eksekvering af den danske strategiplan
 • Samarbejde med både interne og eksterne interessenter

Din tekniske uddannelsesmæssige baggrund kan være som VVS´er, kombineret med en diplomuddannelse i Projektledelse eller som autoriseret installatør med min. 3-5 års erfaring fra en tilsvarende stilling med projektledelse af forskellige installationsprojekter, gerne inden for gas- og/eller biogassektoren i samarbejde med kunder. Du er fortrolig med at arbejde med standarder, regler og forordninger og HSSE-compliances, og det vil blive set som en fordel, hvis du har erfaring med at designe i AutoCAD.

Desuden er du kendetegnet ved følgende: Du er udadvendt, sympatisk med respekt for andre og deres kvaliteter. Du har en struktureret og vedholdende tilgang til dit arbejde, og du kan arbejde både selvstændigt og i teams. Du har stærke interpersonelle og ledelsesmæssige færdigheder. Du er en stærk kommunikator og kan kommunikere flydende på dansk og engelsk både mundtligt og skriftligt.

Rekrutteringsprocessen varetages af konsulentvirksomheden SORTH & CO. Hvis du har brug for yderligere oplysninger, bedes du kontakte partner Peter Pallesen; pp@sorthco.dk.

En bæredygtig
fremtid

Konventionel LPG (Liquefied Petroleum Gaser et naturligt biprodukt, som udvindes ved raffinering af råolie og/eller naturgas. LPG er et mindre forurenende alternativ for virksomheder, og LPG udleder langt mindre CO2 end både kul og olie. Og nu er vi klar til at tage næste skridt videre mod en fossilfri fremtid.

Hos Kosan Gas er vi stolte af, at vores kunder har klare forventninger til, at vi tilbyder dem grønne alternativer i fremtiden. Vi har taget ansvaret for at udvikle og producere fornybar flydende gas. Denne type gas kan eksempelvis være et biprodukt af biobrændstof, udvundet fra madaffald og andre fossilfrie brændstoffer, og er ét af mange skridt på vores rejse mod en fossilfri fremtid.

Vi efterlader ingen på vejen til en grøn fremtid.

Denne video er ikke tilgængelig, da den indeholder marketing og statistik cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger. Klik for at ændre cookie indstillinger.

Om os

førende gasleverandør
i norden

Kosan Gas er en af de førende leverandører i Norden af gas i flasker og tanke. Vi har rødderne dybt forankret i den danske gas-historie, og i mere end 90 år har vi leveret energiløsninger til virksomheder og private forbrugere.

Kosan Gas har datterselskaber i Norge, Sverige og Finland, og vores hovedkontor ligger i Viby J ved Aarhus. Virksomheden beskæftiger i alt 80 medarbejdere heraf en del på fyldestationen i Esbjerg.

I dag ejer det amerikanske holding-selskab UGI Corporation 100% af aktierne i Kosan Gas. UGI er et veldrevet og traditionsrigt selskab, som i hvert af de seneste 125 år har betalt udbytte til sine aktionærer. UGI ejer bl.a. AmeriGas Partners, der er den største detailleverandør af propangas i USA, Antargaz, der er et af de største gasselskaber i Frankrig samt det østrigske selskab Flaga, som har aktiviteter i flere europæiske lande. Selskabet har hovedkvarter i Philadelphia, USA og beskæftiger 10.000 ansatte verden over.