Salgskoordinator til
Kosan gascenter,
Syd- og sønderjylland

Kosan Gascenter, Syd- og Sønderjylland søger en dygtig salgskoordinator til at supportere kunder fra deres nyindrettede gascenter i Kolding. 

Du får ansvaret for at yde en professionel kundeservice, hvor du skaber værdi for gascentrets mange kunder med struktureret ordrehåndtering, support og ordremodtagelse over telefonen. Du får et tæt samarbejde med kunder og kolleger. Du er god til at følge opgaverne til dørs, og du skal være med til at sikre flow i opgaverne.

Da dagligdagen kan være travl og omskiftelig, er det også vigtigt, at du kan have flere opgaver i gang på samme tid uden at miste overblik og fokus. Det er af stor betydning, at du trives med variationen i opgaverne og med energi og et smil tager del i at løse alle former for opgaver.

Du bliver ansat af Kosan Gascenter, Syd- og Sønderjylland og refererer til Kosan Gascenterchef, Tonny Knudsen.

Om jobbet

I samarbejde med dine kolleger i gascentret vil dine primære arbejdsopgaver være:

 • Daglig koordination og håndtering af forespørgsler fra kunder
 • Telefonisk kontakt med kunder, forhandlere og distributører
 • Behandling af salgsordrer
 • Fakturering
 • Udarbejde toldpapirer
 • Disponering af kørsel for seks chauffører
 • Bestilling af gas fra Kosan Gas' fyldstationen i Esbjerg

De arbejder i AS400, Web Cylinder og Excel, og det vil være en fordel, hvis du har kendskab hertil, men ikke et krav.

Din profil

 • Du er åben, imødekommende og ved, hvordan man sætter kunden i centrum
 • Du trives i samarbejdet med kolleger og har gode samarbejdsevner
 • Har flair for struktur og evner at systematisere, optimere og håndtere ordreflow
 • Du kan have mange bolde i luften på samme tid og kan overholde deadlines

Om Kosan Gascentrene

Kosan Gas har en etableret kæde af gascentre, der varetager salg og distribution af Kosan Gas’ produkter inden for LPG, gasflasker, gasdåser og gasforbrugende udstyr.

Alle Kosan Gascentre drives som selvstændige virksomheder med en selvstændig gascenterchef. I maj 2023 slog Kosan Gas dørene op for to nye Kosan Gascentre, ét i Kolding og ét i Aarhus. Med åbningen af de to nye gascentre dækker Kosan Gas det meste af landet med totalt seks gascentre, der kan servicere eksisterende og nye kunder.

Ansættelsen sker hos Kosan Gascenter, Syd- og Sønderjylland. Såfremt du ønsker flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Kosan Gascenterchef, Tonny Knudsen på tlf. 2657 1080. Alle henvendelser behandles fortroligt. 

En bæredygtig
fremtid

Konventionel LPG (Liquefied Petroleum Gaser et naturligt biprodukt, som udvindes ved raffinering af råolie og/eller naturgas. LPG er et mindre forurenende alternativ for virksomheder, og LPG udleder langt mindre CO2 end både kul og olie. Og nu er vi klar til at tage næste skridt videre mod en fossilfri fremtid.

Hos Kosan Gas er vi stolte af, at vores kunder har klare forventninger til, at vi tilbyder dem grønne alternativer i fremtiden. Vi har taget ansvaret for at udvikle og producere fornybar flydende gas. Denne type gas kan eksempelvis være et biprodukt af biobrændstof, udvundet fra madaffald og andre fossilfrie brændstoffer, og er ét af mange skridt på vores rejse mod en fossilfri fremtid.

Vi efterlader ingen på vejen til en grøn fremtid.

Denne video er ikke tilgængelig, da den indeholder marketing og statistik cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger. Klik for at ændre cookie indstillinger.

Om os

førende gasleverandør
i norden

Kosan Gas er en af de førende leverandører i Norden af gas i flasker og tanke. Vi har rødderne dybt forankret i den danske gas-historie, og i mere end 90 år har vi leveret energiløsninger til virksomheder og private forbrugere.

Kosan Gas har datterselskaber i Norge, Sverige og Finland, og vores hovedkontor ligger i Viby J ved Aarhus. Virksomheden beskæftiger i alt 80 medarbejdere heraf en del på fyldestationen i Esbjerg.

I dag ejer det amerikanske holding-selskab UGI Corporation 100% af aktierne i Kosan Gas. UGI er et veldrevet og traditionsrigt selskab, som i hvert af de seneste 125 år har betalt udbytte til sine aktionærer. UGI ejer bl.a. AmeriGas Partners, der er den største detailleverandør af propangas i USA, Antargaz, der er et af de største gasselskaber i Frankrig samt det østrigske selskab Flaga, som har aktiviteter i flere europæiske lande. Selskabet har hovedkvarter i Philadelphia, USA og beskæftiger 10.000 ansatte verden over.