senior business controller

Som controller bliver du en del af en økonomifunktion på 9 medarbejdere og vil referere til virksomhedens CFO. Afdelingen holder til på det nordiske hovedkontor i Viby J.

Du vil få en bred vifte af opgaver i forbindelse med rapportering og budget/forecast, forestå controlling af omkostninger samt løbende deltage i projekter og optimering af processer og systemer. Virksomheden er i vækst og forandring, hvorfor der vil være gode muligheder for at sætte sit eget præg på opgaver og løsningsmodeller.

Arbejdsopgaver

 • Perioderegnskaber
 • Udarbejdelse af budgetter
 • Budgetopfølgning
 • Analyser
 • Rapportering
 • Statistikker
 • Controlling af salg og omkostninger
 • Ad-hoc

Om virksomheden

Kosan Gas er en af de førende leverandører af LPG (gas) i flasker og bulk i Norden. Kosan Gas ejes af det amerikanske UGI Corporation, der er en stor gasdistributør og forhandler af energiprodukter på verdensplan.

Ved både at bruge eksisterende og udvikle nye teknologier er Kosan Gas med til at skabe grønnere energiløsninger og hjælpe sine kunder i overgangen til en fossilfri fremtid.

Kosan Gas beskæftiger 90 medarbejdere i Norden, heraf hovedparten i Danmark på forskellige lokationer. Det nordiske hovedkontor er placeret i Viby J. Virksomheden tilbyder gode personaleforhold herunder attraktiv pensionsordning, forsikringer, sportstilskud, mulighed for 2 hjemmearbejdsdage pr. uge og frokostordning.

Personlige kompetencer

 • Du har et strukturelt og analytisk blik for opgaverne, samtidig med at du er proaktiv og fleksibel i forhold til løsninger og samarbejdspartnere
 • Du trives med at arbejde med stramme deadlines og være en del af et hold, som løfter i flok
 • Det er væsentligt, at du har en god forretningsforståelse
 • Sidst, men ikke mindst, trives du i en organisation, der er i vækst og forandring og en hverdag der ofte er uforudsigelig

IT-kompetencer
Du har flair for IT

Uddannelse & erfaring
Du er HD, cand.merc. el.lign. og har som minimum flere års erfaring fra en mellemstor eller stor international koncern i tilsvarende stilling.

Sprog
Du behersker engelsk i skrift og tale.

 

Ansøgningsprocessens varetages i samarbejde med ProSelection.

En bæredygtig
fremtid

Konventionel LPG (Liquefied Petroleum Gaser et naturligt biprodukt, som udvindes ved raffinering af råolie og/eller naturgas. LPG er et mindre forurenende alternativ for virksomheder, og LPG udleder langt mindre CO2 end både kul og olie. Og nu er vi klar til at tage næste skridt videre mod en fossilfri fremtid.

Hos Kosan Gas er vi stolte af, at vores kunder har klare forventninger til, at vi tilbyder dem grønne alternativer i fremtiden. Vi har taget ansvaret for at udvikle og producere fornybar flydende gas. Denne type gas kan eksempelvis være et biprodukt af biobrændstof, udvundet fra madaffald og andre fossilfrie brændstoffer, og er ét af mange skridt på vores rejse mod en fossilfri fremtid.

Vi efterlader ingen på vejen til en grøn fremtid.

Denne video er ikke tilgængelig, da den indeholder marketing og statistik cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger. Klik for at ændre cookie indstillinger.

Om os

førende gasleverandør
i norden

Kosan Gas er en af de førende leverandører i Norden af gas i flasker og tanke. Vi har rødderne dybt forankret i den danske gas-historie, og i mere end 90 år har vi leveret energiløsninger til virksomheder og private forbrugere.

Kosan Gas har datterselskaber i Norge, Sverige og Finland, og vores hovedkontor ligger i Viby J ved Aarhus. Virksomheden beskæftiger i alt 80 medarbejdere heraf en del på fyldestationen i Esbjerg.

I dag ejer det amerikanske holding-selskab UGI Corporation 100% af aktierne i Kosan Gas. UGI er et veldrevet og traditionsrigt selskab, som i hvert af de seneste 125 år har betalt udbytte til sine aktionærer. UGI ejer bl.a. AmeriGas Partners, der er den største detailleverandør af propangas i USA, Antargaz, der er et af de største gasselskaber i Frankrig samt det østrigske selskab Flaga, som har aktiviteter i flere europæiske lande. Selskabet har hovedkvarter i Philadelphia, USA og beskæftiger 10.000 ansatte verden over.