Grillet majssalsa - lækkert tilbehør til grillkød

  • 3 majskolber
  • 2 avocadoer
  • 1 rødløg
  • 1 rød chili
  • 1 bundt koriander
  • 1 æble
  • 125 g feta

 

  • 2-3 spsk. olivenolie
  • Saft fra 1 lime
  • Salt og peber



Fjern bladene på majskolberne og læg dem på en varm grill, og grill dem på alle siderne indtil de er gyldne og har grillstriber. Når majsene er færdige, skæres kernerne fri fra kolben og majskernerne kommes i en skål. Skær avocado i små tern og hak rødløg, chili og koriander fint. Skær æblet ud i små tern, og bland det med majskernerne og smuldr feta henover.

Rør olivenolie sammen med limesaft, salt og peber og vend dressingen godt rundt i salaten.

Tip: Spis majssalsaen som tilbehør til det klassiske grillkød, fx med grillet kylling eller sammen med en god bøf.

 

Flere opskrifter fra The Food Club

Ditte Ingemann fra bloggen The Food Club har en lang liste af kogebøger bag sig, og er altid at finde i et køkken eller bag et kamera. Ditte evner at gøre det søde lidt sundere og mikser utraditionelle ingredienser til nye fantastiske resultater. Smag på Dittes lækre grillretter her og glæd dig over, at grillretter også kan være enkle og grønne. Find flere af Dittes opskrifter på thefoodclub.dk

Besøg The Food Club