majssalsa på grillen - lækkert tilbehør til grillkød

ingredienser

Majssalsa

  • 3 majskolber
  • 2 avocadoer
  • 1 rødløg
  • 1 rød chili
  • 1 bundt koriander
  • 1 æble
  • 125 g feta

Øvrigt

  • 2-3 spsk. olivenolie
  • Saft fra 1 lime
  • Salt og peber 

fremgangsmåde

Tag bladene af majskolberne. Kom majsene på en varm grill og giv dem på alle sider indtil de er gyldne og får flotte grillstriber.

Når majskolberne er færdige, skær de grillede majskerner fri fra kolben, og kom dem i en skål.

Halvér avocadoerne og fjern stenen. Skær dem i små tern. Hak rødløg, chili og koriander fint. Bland avocado, løg, chili og koriander med de grillede majskerner. Smuldr fetaen ud over.

Til dressingen røres olivenolie sammen med limesaft, salt og peber. Rør dressingen godt sammen og vend den til sidst i majssalsaen.

Tip: Spis majssalsaen som tilbehør til det klassiske grillkød, fx med grillet kylling eller sammen med en god bøf.

Flere opskrifter fra The Food Club

Ditte Ingemann fra bloggen The Food Club har en lang liste af kogebøger bag sig, og er altid at finde i et køkken eller bag et kamera. Ditte evner at gøre det søde lidt sundere og mikser utraditionelle ingredienser til nye fantastiske resultater. Smag på Dittes lækre grillretter her og glæd dig over, at grillretter også kan være enkle og grønne. Find flere af Dittes opskrifter på thefoodclub.dk

Besøg The Food Club