Grillet peberfrugt-sauce

  • 6 røde peberfrugter
  • 1 stort rødløg
  • 4 fed hvidløg
  • 100 g ristede saltede mandler
  • Saften fra 1 citron
  • 2 spsk. balsamicoglace
  • ½-1 dl olivenolie
  • 4 spsk. finthakket bredbladet persille
  • Salt

 

Del peberfrugterne på midten, fjern stok og kerner og skyl dem. Pil løg og hvidløg, og skær løget i kvarte. Læg peberfrugter, løg og hvidløg i en foliebakke og vend dem med olivenolie.

Sæt foliebakken på grillen og grill grøntsagerne, til skindet på peberfrugterne er sorte - det tager ca. 20-30 min.

Læg et viskestykke over foliebakken, og lad dem afkøle der. Flå skindet af de bagte peberfrugter, og kom dem i en blender sammen med alle de øvrige ingredienser. Blend det sammen, til konsistensen er helt jævn og cremet. Smag til med surt og salt.

 

Flere opskrifter fra Vanløse Blues

Maria Engberg, der er kvinden bag bloggen Vanløse Blues, er selverklæret grøntsagspassionist og kan trylle de mest simple grøntsager om til spændende retter. Smag på hendes lækre opskrifter her og mød hende også på bloggen vanloseblues.blogspot.dk

Besøg Vanløse Blues