Grillede naan-pizzaer med figner, blåskimmelost & parmaskinke

ingredienser

  • 8 små eller 4 store naan-brød
  • 150 g blød blåskimmelost
  • 6 friske figner
  • 200 g parmaskinke
  • 4 stilke frisk rosmarin
  • olivenolie
  • havsalt og sort peber

fremgangsmåde

Grill naan-brødene på en forvarmet grill i ca. 1-2 minutter på begge side.

Tag brødene af og fordel da ost, friske figenbåde, parmaskinke og den hakkede friske rosmarin udover. Når du har fordelt alle ingredienserne, put igen brødene på grillen i ca. 3-4 minutter eller indtil osten begynder at smelte lidt.

Inden naan-pizzaerne serveres, hæld lidt god olivenolie udover og krydr med salt og peber.

Tip: Brødene kan med fordel serveres sammen med et stykke grillet kød, eller fisk. Server også gerne en let salat til.

Flere opskrifter fra The Food Club

Ditte Ingemann fra bloggen The Food Club har en lang liste af kogebøger bag sig, og er altid at finde i et køkken eller bag et kamera. Ditte evner at gøre det søde lidt sundere og mikser utraditionelle ingredienser til nye fantastiske resultater. Smag på Dittes lækre grillretter her og glæd dig over, at grillretter også kan være enkle og grønne. Find flere af Dittes opskrifter på thefoodclub.dk

Besøg The Food Club