OLIEKONVERTERING Få effektiv og renere energi med LPG

Kontakt os, hvis I vil have en optimal løsning til netop jeres virksomhed
- ikke to løsninger er ens.

SKIFT FRA OLIE TIL LPG NU

Kunde case

DANSK WHISKY BLIVER DESTILLERET PÅ BÆREDYGTIG LPG

Stauning Whisky er på få år vokset fra hobbyproduktion til verdensnavn. Det vestjyske destilleris nye faciliteter kan nu producere 900.000 liter whisky om året. Det foregår i 24 kedler af funklende kobber, opvarmet  af åben ild.

– Vi har øget produktionen ca. 60 gange, så vi ville være helt sikre på, at vi fik en leverandør, der kunne håndtere de mængder, vi skulle bruge. Og det har været et særdeles positivt forløb", siger Henning Svoldgaard.

bestil en gratis energikalkule

Kontakt os og hør, hvor meget jeres virksomhed kan spare ved at skifte fra olie til LPG? Lad os gennemgå jeres eksisterende kedelanlæg
- og give et bud på de økonomiske og miljømæssige gevinster

Commercial Manager

Jannik Brokær Lund
T. 9215 9393
jannik.b.lund@kosangas.dk

Sjælland/Fyn/Lolland/Falster/Bornholm

Stig Olsen
T. 2526 2854
stig.olsen@kosangas.dk

Fakta

HVORFOR KOSAN GAS?

Års erfaring

Efter 90 år på markedet er kvalitet, teknisk ekspertise og leveringssikkerhed stadig vores kendetegn. Vi gør det let for dig.

Levering i hele Norden

100% er målet for leveringssikkerhed hos os. Nøje planlægning og årelang erfaring. Absolut leveringssikkerhed er ikke noget, der kommer af sig selv og har højeste prioritering hos os.

Højeste kreditværdighed

Kosan Gas har, i november 2016, fået tildelt AAA-diplomet for højeste kreditværdighed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem.