INDUSTRI/ERHVERV LPG en effektiv og fleksibel energiform

uanset om I arbejder med madlavning, tagdækning, fjerkræopdræt eller kunsthåndværk

Hvorfor vælge LPG

Viden

sikker brug af gasflasker

Vi gør det let for dig

Professionelle Energiløsninger

Kosan Gas vil være erhvervslivets foretrukne rådgiver på LPG. Først og fremmest skal det være let at købe og bruge LPG, og dernæst skal I føle jer i trygge hænder fra start til slut. Uanset om I arbejder med madlavning, tagdækning, fjerkræopdræt eller kunsthåndværk, så er LPG en effektiv og fleksibel energiform - med mange indbyggede fordele.

Branchekendskab

Kosan Gas har et bredt branchekendskab og mange års erfaring, og vores tekniske eksperter er klædt på til at rådgive jer om alle spørgsmål relateret til LPG. Vi hjælper jer med at vælge de rette produkter og sikrer, at installation er udført korrekt og overholder alle lovkrav. Og med en serviceaftale får I desuden regelmæssige tjek af jeres gasudstyr.

Mobil energikilde

LPG fås både i tank og flaske har gennem årene bevist sine mobile og fleksible egenskaber inden for mange brancher. Hvis I arbejder udendørs - fx med byggeri og anlæg - og har brug for en transportabel energikilde, er gassen svær at komme uden om.

Nemt at styre temperaturen

Med LPG til arbejdet, er det nemt at styre temperaturen. En stor fordel, når man arbejder med materialer, hvor selv det mindste udsving i varmegraderne har negativ betydning for arbejdsprocessen. LPG er desuden både en ren og miljøvenlig energikilde.

Fakta

Hvorfor Kosan Gas?

Professionel partner

Ikke 2 løsninger er ens. Vi sætter os ind i netop jeres forretning for at sikre en optimal tilpasset løsning, der optimerer jeres energiforbrug. Udnyt fordelene i markedet og få fordel af vores ekspertise og erfaring. Vores viden er jeres garanti og sikkerhed for en rigtig løsning.

Lokal og global

Kosan Gas er ejet af global energileverandør, det giver ballast og udvidet kompetence. Men lokalt er vi også stærke - med egne Gascentre til at sikre den lokale forankring.

Teknisk ekspertise

Et team af dedikerede og kompetente teknikere sikrer den bedst mulige løsning til netop jeres virksomhed. Med fokus på optimering, driftssikkerhed og med omtanke for miljøet står de i spidsen for, at I får en sikker energiløsning.