PRIVAT Få hjælp til store og små spørgsmål

Find forhandler

sÅDAN BENYTTER DU GASAUTOMATEN

Vælg
På den overskuelige skærm kan du se priser og vælge dit produkt. Du kan bytte tomme flasker til fyldte og købe nye flasker.

Betal
Betaling foregår hurtigt og sikkert. Du kan benytte Visa/Dankort, Mastercard og Visa Electron. Der er mulighed for at få en kvittering tilsendt pr. e-mail.

Ta' din flaske
Hvis du medbringer en tom gasflaske, åbner en låge automatisk til et rum, hvor du kan indsætte din tomme flaske. En anden låge åbner derefter med din fyldte gasflaske.

Denne video er ikke tilgængelig, da den indeholder marketing og statistik cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger. Klik for at ændre cookie indstillinger.

Kosan BioMix20

Fakta

Hvorfor Kosan gas?

Lokale forhandlere

Der er aldrig langt til en Kosangas forhandler. Vi har over 1.500 forhandlere i Danmark, så du kan altid finde en forhandler i nærheden af, hvor du bor. Byggemarkeder, tankstationer, gasautomater, campingpladser og Kosan Gascentre er nogle af de steder, hvor du kan købe flaskegas.

Vi gør det let for dig...

Kosan Gas tilbyder et overskueligt flaskesortiment hos vores forhandlere, så du nemt og hurtigt finder den gasflaske, som dækker dit behov. Er du interesseret i gasprodukter og tilbehør kan du besøge vores webshop, hvor vi tilbyder et bredt sortiment.

Fokus på sikkerhed

Hos Kosan Gas er sikkerhed en del af vores kultur og fundament. En gasflaske bliver vasket, inspiceret/renoveret og trykprøvet. Gaskvaliteten testes, og efter påfyldning bliver alle flasker tæthedsprøvet med en elektronisk ”sniffer” og forseglet. Det er din garanti for en fuld og sikker gasflaske.

Find din forhandler