bestil en gratis energikalkule

Kontakt os og hør, hvor meget jeres virksomhed kan spare ved at skifte fra olie til LPG? Lad os gennemgå jeres eksisterende kedelanlæg
- og give et bud på de økonomiske og miljømæssige gevinster

Sales Manager

Jannik Brokær Lund
T. 9215 9393
jannik.b.lund@kosangas.dk

Sjælland/Fyn

Stig Olsen
T. 2526 2854
stig.olsen@kosangas.dk

Case study

REN OG BILLIG ENERGI SIKRER ARDO STORE BESPARELSER

Fødevarevirksomheden Ardo A/S konverterede i foråret 2015 fra fyringsolie til LPG og kan nu se frem til store økonomiske og miljømæssige fordele. Kosan Gas har stået for konverteringen, som forventes tjent hjem på kun halvandet år.

Ardo producerer en bred vifte af dybfrosne bær, grøntsager og grøntsagsretter under sit eget Frigodan-mærke og til en række private labels. I produktionen af frostvarerne bruger Ardo damp til at blanchere og pasteurisere flere af grøntsagerne og bærerne.

Tidligere benyttede virksomheden fyringsolie til at varme sine dampkedler op, og det udgjorde en væsentlig udgift i produktionen. Derfor besluttede Ardo i 2014 at undersøge mulighederne for at konvertere til LPG, og valget faldt hurtigt på Kosan Gas ...

Læs hele casen

Konverteringen til LPG betyder, at Ardo forventer at reducere sin samlede påvirkning af CO2 med 127 tons årligt.

Læs casse

Fakta

HVORFOR KOSAN GAS?

Års erfaring

Efter mere end 80 år på markedet er kvalitet, teknisk ekspertise og leveringssikkerhed stadig vores kendetegn. Vi gør det let for dig.

Levering i hele Norden

100% er målet for leveringssikkerhed hos os. Nøje planlægning og årelang erfaring. Absolut leveringssikkerhed er ikke noget, der kommer af sig selv og har højeste prioritering hos os.

Højeste kreditværdighed

Kosan Gas har, i november 2016, fået tildelt AAA-diplomet for højeste kreditværdighed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem.