OLIEKONVERTERING Få effektiv og renere energi med LPG

Kontakt os, hvis I vil have en optimal løsning til netop jeres virksomhed - ikke to løsninger er ens.

SKIFT FRA OLIE TIL LPG NU

bestil en gratis energikalkule

Kontakt os og hør, hvor meget jeres virksomhed kan spare ved at skifte fra olie til LPG? Lad os gennemgå jeres eksisterende kedelanlæg
- og give et bud på de økonomiske og miljømæssige gevinster

Sales Manager

Jannik Brokær Lund
T. 9215 9393
jannik.b.lund@kosangas.dk

Sjælland/Fyn/Lolland/Falster/Bornholm

Stig Olsen
T. 2526 2854
stig.olsen@kosangas.dk

Kunde case

REN OG BILLIG ENERGI SIKRER ARDO STORE BESPARELSER

Tidligere brugte fødevarevirksomheden Ardo 340.000 liter fyringsolie om året til at varme kedlen op. Når produktionen er på sit højeste bruger Ardo i dag cirka 15,5 tons LPG om ugen, og det betyder en økonomisk besparelse på op til 350.000 kroner om året.

– I Ardo har vi en målsætning om, at vi skal arbejde hårdt for at nedsætte vores CO2-påvirkning. Ved at skifte fra fyringsolie til LPG kan vi, ifølge beregninger fra Kosan Gas, se frem til at nedsætte vores CO2-udslip med 15-20%. Det gør en væsentlig forskel, og det er vi stolte af, siger Jan Hansen.

Fakta

HVORFOR KOSAN GAS?

Års erfaring

Efter mere end 80 år på markedet er kvalitet, teknisk ekspertise og leveringssikkerhed stadig vores kendetegn. Vi gør det let for dig.

Levering i hele Norden

100% er målet for leveringssikkerhed hos os. Nøje planlægning og årelang erfaring. Absolut leveringssikkerhed er ikke noget, der kommer af sig selv og har højeste prioritering hos os.

Højeste kreditværdighed

Kosan Gas har, i november 2016, fået tildelt AAA-diplomet for højeste kreditværdighed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem.