Hvem er vi

Førende gasleverandør - med 90 år i bagagen

Kosan Gas er Nordens førende leverandør af gas i tanke. I Danmark er vi desuden markedsleder af gas i flasker.

Virksomheden har rødderne dybt forankret i den Nordiske gashistorie. I 90 år har vi leveret gas til virksomheder og private forbrugere.

Med engagement i hele Norden og mere end 1.500 forhandlere af flaskegas i Danmark sikrer Kosan Gas hurtig og pålidelig gaslevering til flere end 5.000 nordiske erhvervs-/industrikunder og private forbrugere. 

Udvikling, miljø og sikkerhed
Kosan Gas er en moderne og fremtidsorienteret virksomhed. Vores 90 medarbejdere er erfarne specialister med fokus på udvikling, miljø og sikkerhed. Vi lægger vægt på et højt serviceniveau og kvalificeret rådgivning. For dig betyder det gasprodukter og løsninger af høj kvalitet - tilpasset dit behov.

Vi dækker virksomheders behov for energi i produktionen eller til opvarmning – uanset størrelse eller grad af kompleksitet – fra enkle installationer til teknisk avancerede anlæg. Vi har egne teknikere, der sikrer de bedste løsninger for vores kunder. Altid med størst mulig omtanke på miljøet.

Kosan Gas leverer gas til et utal af forskellige virksomheder. I flaske eller tank, leveret direkte på arbejdspladsen, med eller uden udstyr. Mulighederne er mange - til håndværkeren, restauranten, tagdækkeren, kunsthåndværkeren mv.

Vi sætter en ære i hele tiden at udvikle nye intiativer og tilbud over for vores kunder - og det gælder ikke mindst de private slutbrugere, som vi servicerer gennem vores Gascentre samt et landsdækkende net af danske gasforhandlere og gasautomater.

 

Kosan CSR

Vores mission er at gøre det let for vores kunder at bruge Kosan Gas.
Denne video er ikke tilgængelig, da den indeholder marketing og statistik cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger. Klik for at ændre cookie indstillinger.

Solide amerikanske ejere
Kosan Gas er ejet af det amerikanske energiselskab UGI Corporation. Vores nordiske hovedkontor ligger i Viby ved Århus, og vores fyldestation er placeret i Esbjerg. Vi har salgskontorer i Oslo, Gøteborg og Helsinki.

Vil du vide mere - hent faktaark om Kosan Gas.

 

Info

KOSAN Gas

Kosan Gas, UGI Internationals datterselskab, er dybt rystede over krisen i Ukraine og fordømmer Ruslands uprovokerede angreb. Vi håber på en hurtig løsning for Ukraine og dets folk.

Vores primære prioritet er sikkerheden for vores medarbejdere, deres familier og vores kunder. Derfor overvåger vi aktivt udviklingen og agerer med henblik på at støtte op om kontinuiteten i vores forretningsaktiviteter.

Kosan Gas opererer i Danmark, Finland, Norge og Sverige og indkøber ikke gas fra Rusland. Vores LPG kommer fra indenlandsk raffinaderiproduktion (i alle lande hvor Kosan Gas er til stede) gennem import terminaler.

Fakta

Organisation

Kosan Gas er en del af en 135 år gammel familie
Det amerikanske holdingselskab UGI International ejer 100 procent af aktierne i Kosan Gas. UGI er et veldrevet og traditionsrigt selskab, som i hvert af de seneste 134 år har betalt udbytte til sine aktionærer.

Stor international erfaring
Ud over Kosan Gas ejer UGI International bl.a.:

  • AvantiGas én af de største LPG leverandører i Storbritannien
  • Antargaz/Finagaz - én af de største gasdistributører i Frankrig
  • Flaga - selskab med hovedsæde i Østrig og aktiviteter i flere europæiske lande

Læs mere om UGI International

Rating

Højeste kreditværdighed - AAA

Kosan Gas har fået tildelt AAA-diplomet for højeste kreditværdighed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem.

Historien om

Kosan Gas

Hele Danmarks gasleverandør siden 1929. Kosan Gas har dybe rødder i den danske gashistorie, og der er sket en stor udvikling i løbet af virksomhedens levetid. Historien om Kosan Gas’ første år spænder vidt og er en historie om et Danmark under forandring.

Læs mere