Hvem er vi

Førende i gas - med 80 år i bagagen

Kosan Gas er én af Nordens førende leverandører af gas i tanke. I Danmark er vi desuden markedsleder af gas i flasker. 

Virksomheden har rødderne dybt forankret i den Nordiske gashistorie. I mere end 80 år har vi leveret gas til virksomheder og private forbrugere - tidligere også under navnene BP Gas og Shell Gas.

Med engagement i hele Norden og mere end 1.500 forhandlere af flaskegas i Danmark sikrer Kosan Gas hurtig og pålidelig gaslevering til flere end 5.000 nordiske erhvervs-/industrikunder og private forbrugere. 

Udvikling, miljø og sikkerhed
Kosan Gas er en moderne og fremtidsorienteret virksomhed. Vores 80 medarbejdere er erfarne specialister med fokus på udvikling, miljø og sikkerhed. Vi lægger vægt på et højt serviceniveau og kvalificeret rådgivning. For dig betyder det gasprodukter og løsninger af høj kvalitet - tilpasset dit behov.

Solide amerikanske ejere
Kosan Gas er ejet af det amerikanske energiselskab UGI Corporation. 
Vores nordiske hovedkontor ligger i Viby ved Århus, og vores fyldestation er placeret i Esbjerg. Vi har salgskontorer i Oslo, Gøteborg og Helsinki.

Højeste kreditværdighed AAA
Kosan Gas a/s har, i november 2016, fået tildelt AAA-diplomet for højeste kreditværdighed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem.

Vil du vide mere - hent faktaark om Kosan Gas.

Fakta

Organisation

Kosan Gas er en del af en 125 år gammel familie
Det amerikanske holdingselskab UGI Corporation ejer 100 procent af aktierne i Kosan Gas. UGI er et veldrevet og traditionsrigt selskab, som i hvert af de seneste 125 år har betalt udbytte til sine aktionærer.

Stor international erfaring
Ud over Kosan Gas ejer UGI Corporation bl.a.:

  • Antargaz/Finagaz - én af de største gasdistributører i Frankrig
  • Flaga - selskab med hovedsæde i Østrig og aktiviteter i flere europæiske lande
  • AvantiGas - én af de største LPG leverandører i Storbritannien

Læs mere om UGI Corporation

Historien om

Kosan Gas

Hele Danmarks gasleverandør siden 1929. Kosan Gas har dybe rødder i den danske gashistorie, og der er sket en stor udvikling i løbet af virksomhedens levetid. Historien om Kosan Gas’ første år spænder vidt og er en historie om et Danmark under forandring.

Læs mere