Sæt en...

grønnere energi på menuen -
LPG TIL restauration

God mad og hyggelig stemning er igen på menuen på landets restauranter, caféer og hoteller. Med bioLPG kan I også sætte en grønnere energi på menuen.

Hos Kosan Gas er vi bevidste om vigtigheden af, at tingene fungerer, når gæsterne er der. Vi tilbyder en lang række produkter, der giver gæsterne den bedste oplevelse, kokkene den bedste energi til gryderne og forretningen den økonomisk mest optimale løsning.

Vi er klar - og vi glæder os til få lov til at levere vigtig energi til jeres forretning, hvad enten du foretrækker LPG eller vil bidrage til at nedbringe CO2-udledningen endnu mere med bioLPG.

Mad giver energi, og professionelle kokke overalt i verden foretrækker at lave mad på gas. Man opnår hurtigt præcis den mængde varme man ønsker, og det er nemt at regulere temperaturen.

Vi tilbyder en løsning med flasker eller tank, der passer præcist til dit køkken. Og vigtigst af alt er det, at du ikke løber tør for gas midt i madlavningen.

Derfor arbejder vi hver dag med leveringssikkerheden til vores kunder. Vi tilbyder en leveringsaftale, og  du har også mulighed for at få installeret fjernovervågning på større flaske- og tankanlæg, der sikrer 100% mod tørløb.

CO2-kompensation via certifikater

Kosan Biomix

Hvis din virksomhed vil være lidt grønnere, så støtter Kosan Gas produktionen af bioLPG og får reelt adgang til CO2-kompensation via certifikater. Det kalder vi Kosan BioMix, og reduktionen af CO2-udledningen sker alene i fremstillingsprocessen. BioLPG udvindes af restprodukter af bæredygtige råvarer som vegetabilske olier og animalsk fedt, og i produktionen af bioLPG reduceres CO2-udledningen med op til 95% i forhold til traditionel LPG produktion.

Kontakt os

Få et tilbud
Hos Kosan Gas tager vi dit privatliv alvorligt. Når du indsender denne formular godkender du samtidig, at Kosan Gas kan kontakte dig for at behandle din forespørgsel.


Fem gode råd

gasinstallation -
Styr på sikkerheden

Det er altid en rigtig god idé, at kontrollere sin gasinstallation jævnligt, og hvis den har stået stille i en periode, er det ekstra vigtigt:

  1. Er der gas i flaskerne? 
  2. Fungerer de gasforbrugende apparater?
  3. Ser slangerne fine ud eller er de mørnede og har revner? 
  4. Er installationen tæt? - både inde i køkkenet og ude ved flaskerne. Brug en lækagesøgespray eller en sæbevandsopløsning til at kontrollere det
  5. Brug altid en autoriseret VVS-installatør til at få udstyret bragt
    i orden

Service- og vedligeholdelse af selve gasinstallationen, gasflaske regulator, rørføring og det gasforbrugende udstyr er ejers og brugers ansvar.

Uddrag af Gasreglementet: Gasinstallationsklasse 6 - Storkøkkener:

”Ved nye installationer eller væsentlige ændringer, der inkluderer gasapparater uden aftræk, skal der etableres overvåget, mekanisk udsugning, der har udledning til det fri. Apparaterne skal kobles til udsugning, så apparaterne kun kan anvendes, når udsugning er i drift.” 

Kosan Gas kan levere en Medem Køkkenboks med en central enhed, der tænder/slukker både ventilation og gastilførsel. Der kan også kobles en gas-detektor og en CO-detektor til boksen. Det opfylder lovgivningen og giver optimal sikkerhed for personalet i køkkenet.

Skab stemning med hygge og varme

Gasbål og fakler

Der er ikke noget som levende ild til at skabe stemning og hygge. Vælg mellem små gasbål til at placere på eller mellem bordene, flotte gasbål til at flankere indgangen eller store væghængte fakler.

Terrassevarmere

Plads til flere gæster og muligheden for at forlænge udendørssæsonen. Med en terrassevarmer har du mulighed for at hæve temperaturen på dit udendørsareal. Vi har flere forskellige modeller – både fritstående og fastmonterede.

Gaspejse

Giver både stemning og varme. De er hurtige og nemme at tænde, og fås både som indendørs og udendørs modeller.