Fleksibel og mobil energikilde

LPG - Ideel energikilde for mange virksomheder

Uanset om I arbejder med madlavning, tagdækning, fjerkræopdræt eller kunsthåndværk, så er LPG en effektiv og fleksibel energiform - med mange indbyggede fordele.

Ikke 2 løsninger er ens. Vi sætter os ind i netop jeres forretning, og sammen finder vi den bedste løsning. Vi hjælper blandt andet med at vælge de rette produkter, og vi sikrer, at installation er udført korrekt og overholder alle lovkrav. Og med en leveringsaftale får du desuden regelmæssige tjek af dit gasudstyr.

LPG til restaurant og café

LPG er nem at regulere og foretrækkes af professionelle kokke overalt i verden. Gasfakler skaber stemning og terrassevarmere luner og forlænger sæsonen for udeservering. 

 

Læs mere om LPG gas til restauration.

LPG til tag og byggeri

LPG på flaske er en mobil energikilde og den mest fleksible løsning til montage og reparation af tage. Tørreovne og varmeblæsere bruges desuden til at forlænge byggesæsonen, udtørre nybyggeri og sørge for et lunt arbejdsmiljø i kolde perioder. 

 

Læs mere om tagdækning med gas og gasflasker.

LPG til håndværk og industri

Både professionelle håndværkere og gør-det-selv-folk bruger LPG til et bredt udvalg af håndværktøj. LPG bliver brugt til mange forskellige produktioner – fra bagning til metalstøbning og glasproduktion.

LPG til landbrug og anlæg

Både det offentlige og landmænd anvender i stigende grad LPG til ukrudtbekæmpelse, da LPG er et rigtigt godt alternativ til de mere miljøskadelige sprøjtegifte. I landbruget spiller LPG også en væsentlig rolle i opvarmning af stalde og til korntørring.

LPG til lager og transport

LPG-drevne gaffeltrucks er et miljøvenligt og økonomisk alternativ til diesel- og eldrevne trucks. Desuden er gassen et sikkert valg til arbejdspladser, der har behov for punktopvarmning.

LPG til vej og belægning

LPG anvendes i stort omfang til belægning og vedligehold af veje og anlæg. En unik fordel er muligheden for leverancer direkte på arbejdspladsen.

 

Læs mere om LPG løsninger til vej og belægning.