Skræddersyede LPG løsninger

LPG gas til veje og belægning erhverv

I 2018 blev der produceret 298 millioner ton asfalt i Europa. På grund af det høje varmebehov ved fremstillingen af asfalt skal råvarerne opvarmes til over 260° C, og her er LPG et af de mest økonomiske og effektive energivalg.

En grønnere løsning - lige på stedet

Vi kan levere LPG i flasker eller tank afhængig af dit behov.

Gasflaskerne udlåner vi uden omkostninger, og vores tanksystemer giver jer mulighed for at genopfylde sikkert på arbejdsstedet.

Vi leverer direkte til dit arbejdssted, hvilket sparer tid og omkostninger. Med vores telemetri-teknologi, kan vi overvåge dit forbrug og planlægge dine levering, så du aldrig løber tør.

TAG ET SKRIDT PÅ VEJEN TIL EN GRØNNERE OG
MERE BÆREDYGTIG FREMTID

CO2-kompensation via certifikater

I produktionen af bioLPG reduceres CO2-udledningen med op til 95% i forhold til traditionel LPG produktion. Ved at støtte produktionen af bioLPG får vi reelt adgang til CO2-kompensation via certifikater - det kalder vi Kosan BioMix.

Når din virksomhed køber Kosan BioMix, modtager I et certifikat fra os på produktion af bioLPG svarende til den indkøbte mængde LPG. 

 

Globalt perspektiv

Med Kosan BioMix bidrager vi sammen til en reduktion af CO2-udledningen ud fra et globalt perspektiv. Reduktionen i CO2-udledningen sker alene i fremstillingsprocessen af bioLPG. I praksis betyder det, at bioLPG'en anvendes der, hvor den udvindes.

Bæredygtige råvarer

Den bioLPG produktion, som vi støtter, udvindes udelukkende af restprodukter af råvarer som vegetabilske olier og animalsk fedt. BioLPG'en er et biprodukt fra en svensk produktion af biodiesel (HVO) og er fri for palmeolie og PFAD (Palm Fatty Acid Distillate)

Definitionen på bioLPG er, at gassen stammer fra en biologisk kilde og ikke en fossil kilde

 

Bidrag i dag

Kosan BioMix er et grønnere alternativ for virksomheder, som vil bidrage til klimaomstillingen. Certifikaternes andel af bioLPG kan variere fra 20-100% og med det en højere CO2-besparelse. Reduktion af CO2-udledningen sker alene i fremstillingsprocessen og forbliver på raffinaderiet:

Kosan BioMix100  =  95,0%
Kosan BioMix40    =  38,0%
Kosan BioMix30    =  28,5%
Kosan BioMix20    =  19,0%


I Danmark er certifikaternes andel af bioLPG typisk på 20 eller 100%.

kontakt os og hør mere

Commercial Manager

Jannik Brokær Lund
T. 9215 9393
jannik.b.lund@kosangas.dk

Sjælland/Fyn/Lolland/Falster/Bornholm

Stig Olsen
T. 2526 2854
stig.olsen@kosangas.dk

Kunde case

Asfaltgiganten roser lpg

Veidekke har reduceret deres CO2-utslip med 8.750 tons ved at skifte fra olie til LPG.

LPG er den energiform, som fungerer best for os. Det er vigtig, at vi hurtigt opnår høj temperatur så det bliver tørt og at Bitumen blander sig, siger Morten Kiran, indkøbschef hos Veidekke i Norge.