Skån miljøet

skift fra benzin/diesel til lpg

Få en langt bedre driftsøkonomi med Kosangas og reducér samtidig din udledning af CO2 og miljøgifte betragteligt.

Små motorer kører meget længere, når du bruger Kosangas fremfor diesel eller benzin. Grundlæggende er brændværdien i gas højere end i både diesel og benzin, mens energieffektiviteten er langt højere med gas.

Det skyldes, at gas altid udnyttes næsten 100% i motoren, hvilket fører til et lavere forbrug og en lavere udledning.

Den meget rene forbrænding reducerer også aflejringer i motoren, så levetiden forlænges mærkbart.

Spar penge - Driftsomkostninger benzin, diesel og LPG

Du kan spare op til 50% ved at skifte fra benzin/diesel til Kosangas. Tabellen viser en sammenligning af driftsomkostningerne ved 5 kW generatorer.

Forbrugstal er hentet fra producenternes officielle produkt- specifikationer. Priser på brændstof er officielle priser hos OK, og for 11 kg gas hos XL-Byg, d. 21.12.2016. Driftsomk./h er incl. afgifter, excl. moms.

Din besparelse på udgifter til brændstof varierer mellem de forskellige generatorstørrelser og i forhold til aktuelle dagspriser på brændstof samt rabat og bonus.

Få mere info om generatorer

Vi har samlet alle specifikationer og beregning af driftsomkostninger i en pdf

Download pdf

Kontakt os

Hvis I vil vide mere om Greengear produkterne og de fordele, som I kan opnå ved at skifte fra benzin/diesel til Kosangas. Jeres lokale distriktschef er klar til at hjælpe jer.

Distriktschef

Ren forbrænding

Kosangas har en renere forbrænding end benzin, så miljøbelastningen fra din motor reduceres ganske betydeligt.

Ingen giftstoffer

Kosangas indeholder ingen aromatiske forbindelser. Benzin indeholder 30% aromatiske forbindelser, som er kræftfremkaldende og giftige for mennesker.

Ingen startproblemer og ingen koks

Der er ikke startproblemer pga. gammel benzin i karburatoren. Der skal ikke ”primes”, og der skal ikke bruges choker. Tændrør bliver ikke tilsodet. Gassens rene forbrænding forlænger serviceintervaller og motorens levetid.

Ingen fordampning og ingen lugt

Du slipper for lugten fra benzin, og bliver ikke udsat for sundhedsskadelige dampe og udstødningsgasser.

Lavere forbrug - længere driftstid

Små motorer kører meget længere på Kosangas fremfor diesel eller benzin, da brændværdien i gas er højere end i både diesel og benzin, mens energieffektiviteten er langt højere med gas.

Let at bruge

Det er nemt at koble din gasflaske på, og du kan også bruge flasken til mange andre formål.

Greengear Global

Produkterne kommer fra Greengear Global Srl., som driver et globalt projekt for konvertering af små benzinmotorer til F-gas (LPG).

Projektet er startet i Los Angeles, hvor man havde et stort behov for at reducere ”smog”, og derfor forbød brug af små benzinmotorer i perioder. LPG-motorer må altid bruges i Los Angeles, da de ikke genererer ”smog”.

Hensigten med Greengear projektet er at flest mulige forbrugere i flest mulige lande medvirker til at reducere miljøbelastningen ved at bruge LPG i stedet for benzin til små motorer.

Greengear Global Srl.