Tilbehør og udstyr til gasprodukter der bruger LPG

gastilbehør og gasudstyr til mange formål

Vores tilbehørsforretning håndterer en lang række forskellige produkter til brug med LPG. Den består dels af en forhandling af komplette produkter som fx ukrudtsbrændersæt til at fjerne ukrudt med gas eller tagdækkerværktøj, men i mindst lige så høj grad af salg af diverse reservedele som fx gasslanger, fittings og tilbehør til gastrucks.

Vi har mange års erfaring inden for gastilbehør og lægger vægt på at levere godkendte og gennemtestede kvalitetsprodukter.

Overblik

hele sortimentet et sted

I kataloget finder du hele udvalget af tilbehør, reservedele og specialprodukter; og kontaktoplysninger til den nærmeste forhandler.

Klik dig videre til kataloget og se det store sortiment.

Udstyr til enhver regulator

Gasudstyr til regulatorer og installationer

Hos os finder du lige præcis den regulator eller det installationsmateriale, der passer til dit arbejde. Og sammen med diverse fittings og slanger er du godt klædt på. 

Desuden hjælper vi dig godt på vej med regulator- og installationsoversigter.

Vælg kvalitet

Skær igennem med HARRis skæredyser

Ved at anvende originale skæredyser fra HARRIS til dit arbejde opnår du en lang række fordele i forhold til at arbejde med kopidyser bl.a.

  • 100% flamme- og flowtestet
  • Perfekt forvarme og skæreilt flamme
  • Minde ilt- og gasforbrug

Pesticidfri og miljøvenlig ukrudtsbekæmpelse

Udstyr til at brænde ukrudt

Kosan Gas har mange års erfaring i at rådgive professionelle til at vælge den rigtige løsning til ukrudtsbekæmpelse i landbrug og offentlige arealer