Hvorfor vælge Kosan Gas

Gode grunde til at skifte

Vi har samlet et team af erfarne LPG eksperter til at sikre den bedste løsning til netop jeres virksomhed. Vi arbejder passioneret for LPG og vores kunder. Teknisk kompetence i samspil med avanceret teknologi - vi bestræber os på hele tiden at levere og udvikle bedre, sikrere og mere effektive måder at optimere løsninger til vores kunder.

Kosan Gas er en del af en international organisation - UGI Corporation. Et stærkt bagland, hvor vi har mulighed for at trække på ekspertise fra stort set hele verden. I Norden er Kosan Gas en af de førende leverandører, og vi går gerne foran i bestræbelserne på at forbedre mulighederne med LPG som energikilde. 

Ingen bekymringer og intet besvær er udgangspunkt for servicering af vores kunder. Vi gør det let for dig - at træffe et valg om at vælge LPG, som forsyningskilde til dit energibehov.

Overblik

tilpassede løsninger

 • Rådgivning gennem hele processen
  Med teknisk rådgivning og hjælp til indhentning af projektering af udbygninger/ændringer, godkendelser hos myndighederne, dokumentations krav, hjælper vi jer hele vejen.

 • Overvåger forbruget
  Via et trådløst system kan vi overvåge din gasbeholdning, så vi ved præcis, hvornår det er tid til at levere nye forsyninger. Desuden giver systemet mulighed for, at I kan registrere omkostningerne til gas per produktion.

 • Bredt udvalg af udstyr og tilbehør
  Kosan Gas tilbyder et stort udvalg i LPG og gasforbrugende produkter. Hos vores 6 regionale Gascentre kan I blandt andet hente rådgivning omkring valg af det rette udstyr, anvendelse og sikkerhed.

 • Sikker energiforsyning
  Med LPG som effektiv, flexibel og mobil energikilde kan love jer en pålidelig og sikker energiforsyning med høj leveringssikkerhed. Vi uddanner jeres personale, så de er godt rustet til at håndtere produktet i netop jeres hverdag.

 • Levering direkte på arbejdspladsen
  Hvis I har arbejdsopgaver på forskellige lokationer, kan I få gassen leveret direkte på arbejdspladsen - fx i forbindelse med vej- og belægningsopgaver, bygge- og tagprojekter, festivaller mv.

 • Lavere CO2 udslip - og god økonomi
  Jeres virksomhed kan bidrage til et bedre miljø ved at vælge LPG, som energikilde. LPG har et lavere CO2-udslip end andre fossile brændstoffer og er et fornuftigt valg også økonomisk set. 

Års erfaring

Efter 90 år på markedet er kvalitet, teknisk ekspertise og leveringssikkerhed stadig vores kendetegn. Vi gør det let for dig...

Lokal og global

Kosan Gas er ejet af global energileverandør, det giver ballast og udvidet kompetence. Men lokalt er vi også stærke - med egne Gascentre til at sikre den lokale forankring.

Tilgængelig

LPG er tilgængelig i en bred vifte af lagringsmuligheder lige fra genopfyldelige flasker til underjordiske tanke. På samme tid er det et mobilt brændstof, der er tilgængeligt selv i de fjerneste områder og kan dermed supportere regional udvikling enten som primær energikilde eller i kombination med vedvarende energier.