Ukrudtsbrænderudstyr til landbrug

Ukrudtsbrænder til traktor - Større brændere til landbruget

Gennem samarbejdspartnere tilbyder vi den førende teknologi inden for miljøvenlig ukrudtbekæmpelse til landbruget. Gasbrænderne fås i flere modeller, der kan monteres på alle traktorer.

Serien har et lavt gasforbrug, alle brænderne er støjsvage og kan tilpasses efter behov. Arbejdsbredden på brænderen kan variere fra 1,5 til 9,2 meter. 

Det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet ved Aarhus Universitet har dokumenteret, at løsninger fra ENVO-DAN nedsætter gasforbruget med op til 40 procent i forhold til tidligere. 

Mobilt og effektivt gastanksystem


Med mobile gastanke sørger Kosan Gas for, at du kan arbejde langt mere effektivt med ukrudtsbekæmpelse. Den store kapacitet betyder, at du slipper for tidskrævende påfyldninger. Tankene er godkendt til transport på offentlig vej.

Tekniske specifikationer - 2-tanks løsning

  • Kapacitet: 2 x 950 l tanke (i alt 800 kg LPG)
  • Vægt: 1.950 kg (brutto)
  • Længde: 1.750 mm (ekskl. ophæng)
  • Højde: 1.660 mm
  • Bredde: 2.500 mm

Til kunder med et mindre behov tilbyder vi en løsning med kun én tank.

Godkendt af Jebru Inspektion A/S - notified body.
2-tanks løsning (TK-2): 2008.480.144
1-tanks løsning (TK-1): 2008.480.665

Ukrudtsbrænderudstyr til offentlige arealer

Kærrebrændere til offentlige arealer

Til mindre fliseområder og gangstier er kærrebrænderen en populær løsning hos mange kommuner. Den kan monteres med 11 kg aluminiumsflasker eller Kosangas Light letvægts gasflasker5 kg eller 10 kg gasflasker.

Større brændere til offentlige arealer

På større arealer som parker og offentlige pladser er det en god idé at vælge gasbrændere til montering på køretøjer. Kosan Gas arbejder blandt andre tæt sammen med ENVO-DAN, der har udviklet en serie af fleksible og miljøvenlige gasbrændere, der kan monteres på alle traktorer og redskabsbærere. Alle modeller har et lavt gasforbrug, er støjsvage og kan tilpasses individuelle behov. For eksempel kan arbejdsbredden variere fra 50 til 120 centimeter.

Brug for mere hjælp?
Vi hjælper gerne med at godkende oplag, håndtere og opbevare gasflasker, ligesom vi tilbyder uddannelse til jeres medarbejdere i at fjerne ukrudt med en gasbrænder.

Bredt sortiment

KATALOG

Markedets største og bedste overblik
over gasprodukter, tilbehør og værktøj

Se kataloget