Planlægning og erfaring

Leveringssikkerhed


Fuld leveringssikkerhed kræver omhyggelig planlægning og mange års erfaring. Vores forsynings- og logistikafdeling sikrer, at I altid har nok gas og slipper for at betale for unødvendige ekstra leverancer - en fordel for både økonomien og miljøet.

Vi leverer gassen med lastbiler, tog og skib. I samarbejde med vores distributions-samarbejdspartnere, er vi løbende opmærksomme på, om der er forhold eller tiltag der skal tilpasses, så vi altid sikrer leverancer til vores kunder.

Levering direkte på arbejdspladsen

Har I arbejdsopgaver på forskellige lokationer, kan I få LPG'en leveret direkte på arbejdspladsen - det er fx meget brugt i forbindelse med vej- og belægningsopgaver, bygge- og tagprojekter. 

Fakta

LEVERINGSAFTALE

Kosan Gas kan hjælpe jer med at holde styr på jeres forsyning og sikkerheden. I sikrer jer mod tørløb, og får samtidig adgang til flere fordele, som kan lette administrationen hos jer.

En leveringsaftale giver din virksomhed sikkerhed for, at vi leverer gas til tiden. Dertil kommer en række andre serviceydelser, som kan lette både administration og drift i din virksomhed.

Har I en gastank eller en større flaskeinstallation kan vi for eksempel tilbyde at fjernovervåge jeres beholdningen. Det gør vi med et trådløst fjernpejlingsanlæg, som giver dig 100% sikkerhed mod tørløb. Samtidig sørger vi for, at sikkerheden er i top på alle installationer, og at udstyr og oplagspladser lever op til gældende regler.

En leveringsaftale kan indeholde

En leveringsaftale tilpasses nøjagtigt til din virksomheds behov og kan indeholde:

  • Regelmæssig service og funktionskontrol af forsyningsanlægget
  • Lovpligtige sikkerhedstjek
  • Aftale om levering af gas
  • Automatisk levering eller bestilling
  • Fjernovervågning