Vi er med fra A-Z

Tilpassede løsninger

Alle projekter leveres som skræddersyede løsninger med Kosan Gas som projektleder. Vi beregner, installerer og foretager løbende sikkerhedseftersyn af jeres gasanlæg. Derudover uddanner vi jeres medarbejdere i sikker brug af LPG.

Gasflasker - stort udvalg
Vi tilbyder et stort udvalg af gasflasker og et bred sortiment af tilbehør. Produkterne overholder gældende EN standarder og er DG godkendt til brug i LPG installationer ifølge Gasreglementet.

Direkte på arbejdspladsen
Hvis I har arbejdsopgaver på forskellige lokationer, kan I få LPG leveret direkte på arbejdspladsen - det er fx meget brugt i forbindelse med vej- og belægningsopgaver. 

Se video om, hvordan en tankinstallation er bygget op.

Denne video er ikke tilgængelig, da den indeholder marketing og statistik cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger. Klik for at ændre cookie indstillinger.

Flasker

Har I behov for en mobil og fleksibel energikilde - så er gasflasken ofte det helt rigtige valg. Hos Kosan Gas har vi gasflasker, der passer til et hvert behov.

Gastank

En gastank er den rigtige løsning, hvis jeres virksomhed har et større og regelmæssigt gasforbrug.. Tankene findes i størrelser fra 1,6 m3 og opefter - nedgravet eller fritstående. I begge tilfælde leverer vi gennemtestet kvalitet og opfylder alle miljø- og sikkerhedskrav.

Mobile tanke, fyldeanlæg, flaskeanlæg

Der findes andre typer af forsyningsløsninger – både permanente og midlertidige. Disse tæller bl.a. mobile tanke, fyldeanlæg og flaskeanlæg, med mulighed for automatisk omskifter.

Fakta

Produktvarianter

LPG er et raffineret olieprodukt, som består af kulstof og brint. LPG (Liquefied Petroleum Gas) er fællesbetegnelsen for to forskellige gasarter, butan og propan, som har lidt forskellige egenskaber. Det er en meget effektiv energikilde, da den bliver lagret i flydende form med en stor energitæthed.

Kosan Propan
Kosan Propan er den mest almindelig form for tankgas, og butan udgør kun en meget lille procentdel. Propan anvendes typisk i små- og mellemstore installationer, og er den samme type, som fyldes i Kosangas flaskerne (excl. 2 og 3 kg CGI flasker).

Kosan Butan
Kosan Butan anvendes typisk i større installationer, og er den samme type gas, som fyldes i små 2 og 3 kg CGI flasker. Det er som regel også den type, som findes i gasdåser.

Kosan Isobutan
Kosan Isobutan er en gastype med et indhold af ISO-butan, der er højere end 95 %, og som typisk anvendes til specialfremstilling - eksempelvis drivgasser og ekstrudering.

Kosan Mix
Kosan Mix er tankgas, der består af en blanding af propan og butan. Et omkostningseffektivt alternativ typisk til meget store installationer.

Læs mere om LPG i "Sikkerhedsdatabladet".

Trådløs overvågning
Hvis I har en leveringsaftale hos Kosan Gas tilbyder vi trådløs tankovervågning af virksomhedens gasinstallation. Systemet kombinerer 100% forsyningssikkerhed med en miljørigtig og praktisk løsning i hverdagen.

Via det trådløse system kan vi overvåge jeres gasbeholdning, så vi ved præcis, hvornår det er tid til at levere nye forsyninger. Desuden giver systemet mulighed for, at I kan registrere omkostningerne til gas per produktion.

Fjernovervågningssystemet kan installeres på både fritstående og nedgravede gastanke. Vi sørger for installation og test af systemet.

Fjernovervågning er særligt velegnet til:

  • Virksomheder med et varierende gasforbrug
  • Virksomheder, hvor tørløb selv i korte perioder har store konsekvenser for produktionen

Som virksomhed kan I selv overvåge jeres installationer på følgende webside:

AIUT/Signalix