Ekspertbistand

EGNE TEKNIKERE MED MANGE ÅRS ERFARING

Helt fra begyndelsen var vores mission at skabe let adgang til LPG som energikilde. Det er det stadig. I dag er vi bedst kendt for vores professionelle løsninger til alle fra storindustrien til den lokale håndværker. Vi servicerer over 5.000 erhvervskunder med effektiv og miljørigtig energi.

Kosan Gas er én af Nordens førende gasleverandører med speciale i LPG, og i dag er vi ejet af det amerikanske energiselskab UGI Corporation. UGI ejer blandt andet også AmeriGas Partners, som er USA's største detailleverandør af propangas.

Erfaring er ikke noget, man kan læse sig til. Den findes ikke i nogen lærebog. Det er den viden, vi tilegner os ved at gøre tingene i praksis - i årevis.

Som den eneste gasleverandør på markedet bruger vi primært egne, erfarne teknikere. Det betyder, at du har én kontaktperson i alle faser fra råd, vejledning og planlægning til det praktiske arbejde. Én som kender dine installationer indgående og forstår din forretning.

Og vores teknikere er eksperter i LPG - de arbejder ikke med andet.

Se video om, hvordan en tankinstallation er bygget op

Denne video er ikke tilgængelig, da den indeholder marketing og statistik cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger. Klik for at ændre cookie indstillinger.

Hent inspiration og viden om LPG

Oliekonvertering giver mening

I guiden kan du blandt andet læse om:

  • Økonomiske fordele ved LPG
  • Miljøfordele ved LPG
  • Skræddersyede løsninger
  • Oliekonvertering skridt for skridt

Udfyld formularen og få din guide

Fakta

Vores teknikere har i gennemsnit 23,4 års erfaring

Du er velkommen til at kontakte Teknisk Service hos Kosan Gas,
hvis du har spørgsmål til LPG eller din installation.

Teknisk Support T. 8948 7772