Inspiration

hvor kan jeg bruge gas?

Gas i flasker er en effektiv, miljøvenlig og transportabel energiform. Derfor egner den sig godt til mange forskellige formål både ude og inde, hjemme og på farten.

Der findes et utal af forskellige typer gasudstyr - kendte som grill og ukrudtsbrændere, men også mere specielle som fx gruekedler og specielle brændere og loddekolber.

Find et stort udvalg af gasudstyr hos vores Kosan Gascentre.
Nedenfor har vi beskrevet nogle af de mange muligheder for anvendelse af gas. Læs videre og bliv inspireret…

Gør livet lettere som campist

Om du skal af sted med rygsæk eller på tur med campingvognen, så findes der en lang række produkter, der gør livet lettere som campist. Kogeblus, vandvarmere og varmeovne for blot at nævne nogle stykker.

Udekøkken – Sommer som vinter

Undgå lugt af mad inde – flyt kokkerierne ud i udekøkkenet. En gasgrill evt. med sidebrænder kan danne centrum om din madlavning, og har du mod på mere, er en wok et rigtig godt supplement. Med gassens høje temperatur kan du lynstege kød og grøntsager, så smag og vitaminer bevares. Vil du gerne have varmt vand i dit udekøkken, kan en gasdrevet vandvarmer være en mulighed.

Mad under åben himmel

Byt engangsgrillens lugt af tændvæske ud med lækker mad på gasgrillen. Det er let og bedre for miljøet. Med Kosangas Light kan du nemt tage madlavningen med ud i det blå – i parken eller på stranden.

Forlæng sommeraftenerne

Lange, lyse sommeraftener er dejlige – men indimellem også kølige. Her kan en terrassevarmer være med til at forlænge aftenerne. Vi er også leveringsdygtige i gasprodukter til belysning, og med forskellige typer gasbål kan du skabe stemning og atmosfære.

Bekæmp ukrudtet med gas

Et godt våben kampen er en gasdrevet ukrudtsbrænder. Den er effektiv at bruge, og så er den skånsom for vandmiljøet i modsætning til fx sprøjtemidler. Læs mere om de mange fordele ved at bruge ukrudtsbrænder i stedet for sprøjtemidler.

Hold drivhuset frostfrit

Små huse på få m2 eller store orangegerier  - uanset størrelsen så er det vigtigt at kunne holde drivhuset frostfrit, hvad enten du bruger det til at forspire i eller som vinteropbevaring til dahliaknolde, citrustræer mv. Løsningen er en drivhusvarmer.

Gastronomi og gas

- gør som de mange professionelle kokke, der foretrækker at lave maden på et gaskomfur, hvor det er muligt at styre varmen hurtigt og præcist. Der findes en lang række forskellige komfurer, kogeblus og kogeapparater, som gør det muligt at lave mad – også i kolonihaven eller sommerhuset.

Varm op – alle steder

Kniber det med at holde varmen, er transportable varmeovne eller gaspejsen måske den rigtige løsning. Gaspejsen kan bygges ind i væggen som et unikt og elegant indslag i din bolig. Og så er det let – indbyggede pejse betjenes med et tryk på en fjernbetjening. Se mulighederne og læs mere om gaspejse i webshoppen.

Håndværktøj – i alle afskygninger

Er du praktisk anlagt, er der også hjælp at hente med gasudstyr. Der findes fx forskellige typer af tagdækkerbrændere, loddekolber og blæselamper. Se mulighederne med gasværktøj i webshoppen.

Gruekedlen – en moderne klassiker

Brygger du øl eller farver garn er en gruekedel en praktisk ting. Den varmer hurtigt store mængder væske op, og holder en stabil temperatur. Og driver du et hobbylandbrug har vi samlet en helt række produkter specielt til dig.

Kom af med mos i plænen

Mos i græsplænen er noget de fleste haveejere kender til. Specielt efter en mild og fugtig vinter står plænen grøn og saftig, men desværre ofte med mere mos end græs. En ukrudtsbrænder er en effektiv løsning, der får bugt med mosset uden brug af pesticider.

Skift fra kul til Kosangas

At grille med gas er nemt. En gasgrill er klar på 5 minutter. Den er let at rengøre og du slipper helt for besværet med at tømme grillen for aske. 
Men det er kun en af en lang række andre fordele. Læs om alle de gode grunde til at skifte fra kul til Kosangas.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til de mange gasforbrugende produkter, kan du kontakte vores Kosan Gascentre. De er eksperter på tilbehør, har stor erfaring og er klar til at hjælpe dig til at finde det helt rigtige produkt.

KOSAN GASCENTRE