seks gascentre leverer gas og udstyr landsdækkende

Den 1 maj 2023 slog Kosan Gas dørene op for to nye Kosan Gascentre, ét i Kolding og ét i Aarhus. Med åbningen af de to nye Gascentre, dækker Kosan Gas det meste af landet med totalt seks Gascentre, der kan servicere eksisterende og nye kunder.

Stort sortiment til industrien og private kunder

Foruden salg af gas og gasflasker, har Gascentrene et stort udvalg af gasforbrugende udstyr, der blandt andet dækker over brændere til tagdækkere, et stort udvalg af udstyr til skoler, laboratorier, restauranter og cafeér. Der er ligeledes et stort udvalg af gaspejse, udstyr til opvarmning og et udvalg af gasgrill til haven. Om du er privat eller erhverv, så har vi reservedele, sikkerhedsudstyr, værktøj og tilbehør til udendørs og indendørs brug.

 ’Med vores seks Gascentre ligger vi geografisk godt placeret til at servicere vores kunder på en hurtig og fleksibel måde. Både når det kommer til gas og udstyr men personalet står også klar til at vejlede kunderne, når de møder os i Gascentrene’. Jannik Brokær Lund, Commerciel Manager, Kosan Gas

Med åbningen af de nye Gascentre er vi i følgende byer:

  • Aalborg
  • Aarhus
  • Kolding
  • Odense
  • Slagelse
  • Albertslund

En grønnere
fremtid

Konventionel LPG (Liquefied Petroleum Gaser et naturligt biprodukt, som udvindes ved raffinering af råolie og/eller naturgas. LPG er et mindre forurenende alternativ for virksomheder, og LPG udleder langt mindre CO2 end både kul og olie. Og nu er vi klar til at tage næste skridt videre mod en fossilfri fremtid.

Hos Kosan Gas er vi stolte af, at vores kunder har klare forventninger til, at vi tilbyder dem grønne alternativer i fremtiden. Vi har taget ansvaret for at udvikle og producere fornybar flydende gas. Denne type gas kan eksempelvis være et biprodukt af biobrændstof, udvundet fra madaffald og andre fossilfrie brændstoffer, og er ét af mange skridt på vores rejse mod en fossilfri fremtid.

Vi efterlader ingen på vejen til en grøn fremtid.

Denne video er ikke tilgængelig, da den indeholder marketing og statistik cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger. Klik for at ændre cookie indstillinger.

Om os

førende gasleverandør
i norden

Kosan Gas er en af de førende leverandører i Norden af gas i flasker og tanke. Vi har rødderne dybt forankret i den danske gas-historie, og i mere end 90 år har vi leveret energiløsninger til virksomheder og private forbrugere.

Kosan Gas har datterselskaber i Norge, Sverige og Finland, og vores hovedkontor ligger i Viby J ved Aarhus. Virksomheden beskæftiger i alt 80 medarbejdere heraf en del på fyldestationen i Esbjerg.

I dag ejer det amerikanske holding-selskab UGI Corporation 100% af aktierne i Kosan Gas. UGI er et veldrevet og traditionsrigt selskab, som i hvert af de seneste 125 år har betalt udbytte til sine aktionærer. UGI ejer bl.a. AmeriGas Partners, der er den største detailleverandør af propangas i USA, Antargaz, der er et af de største gasselskaber i Frankrig samt det østrigske selskab Flaga, som har aktiviteter i flere europæiske lande. Selskabet har hovedkvarter i Philadelphia, USA og beskæftiger 10.000 ansatte verden over.