Pressemeddelelse 4. maj 2016

Nu kan aarhusianere trække gas i automaten

ÅBYHØJ:
Det er ved at være grillsæson, og nu bliver det lidt nemmere for aarhusianere at ombytte gasflasker og aflevere tomme flasker – også uden for normale åbningstider. I dag åbner Kosan Gas nemlig Danmarks anden Kosan Gasautomat - automatisk flaskegas-automat. Automaten er ubemandet, åben døgnet rundt og gør det nemt at aflevere tomme gasflasker, bytte til eller købe nye gasflasker.

I anledning af den nye automat deler Kosan Gas balloner og bolsjer ud samt svarer på spørgsmål om flaskegas i tidsrummet klokken 15-18 i dag. Det foregår foran den nye automat ved Kvickly i Åbyhøj, hvor alle er velkomne til at kigge forbi og prøve flaskegas-automaten, der blot er den anden af sin slags i Danmark.

Let, hurtig og tættere på
I 2012 stillede Kosan Gas den første automat op i Stensballe ved Horsens, hvor brugerne har taget godt imod den bekvemme måde at få ombyttet deres gasflaske. Automaten indeholder både 5 og 10 kg Kosangas Light samt de traditionelle 11 kg gasflasker i stål.

Rent praktisk fungerer automaten ved, at man indsætter den tomme flaske, hvorefter en fyldt flaske automatisk kommer ud. Man kan også bare købe en ny gasflaske uden først at aflevere en tom. Man betaler med kreditkort, præcis som det foregår på ubemandede tankstationer landet over.

Flere gasautomater på vej
Kosan Gas forventer, at automaterne på sigt skal stå i hele Danmark, så alle de, der ikke bor tæt ved en Kosan Gas-forhandler, stadig har nem adgang til flaskegas.

Pressemeddelelse