Grillede butterdejstrekanter med jordbær

Ingredienser

  • 1 rulle butterdej
  • 1 æg
  • 2 spsk perlesukker
  • ¼ fløde
  • 1 dl vaniljeskyr
  • 1 tsk vanilje
  • 1 bakke jordbær, renset og i skiver
  • 1 citron

fremgangsmåde

  1. Indstil grillen til indirekte varme

  2. Skær butterdejsbunden i 6 firkanter

  3. Læg dem på en bagepapir beklædt grillbakke/bageplade

  4. Fold dem til en trekant og pensl med sammenpisket æg og drys med perlesukker

  5. Bag dem ved indirekte i ca. 10-12 min. til de er gyldne

  6. Pisk fløden og bland den med vaniljeskyr og vaniljesukker

  7. Flip toppen af butterdej skallerne tilbage og fyld med flødeblandingen

  8. Slut med skiver af jordbær ovenpå flødeblandingen og flip toppen tilbage igen, drys med florsukker og riv lidt citronskal henover

Udstyr: Pensel, bageplade
Grilltid: 15 minutter
Køkkentid: 10 minutter
Grillmetode: Indirekte varme
Grilltemperatur: 185° 

Grill All & Food

Bag Grill All & Food står Pia Kromann Bindslev. Pia er dedikeret helårsgriller og har i mere end 25 år været med til at skabe grillkultur i Danmark. Pias motto er at "alt kan grilles". Find flere opskrifter fra Pia på hendes hjemmeside eller Instagram profil (@grillallogfood).

Besøg Grill All & Food