Grillet asparges & kartoffeltærte med ristede pinjekerner

Ingredienser

  • 1 rulle tærtedej
  • 1 bundt asparges
  • 300 g små kartofler
  • 100 g hvidløgsost
  • 100 g hytteost
  • 50 g mozzarella
  • 2 æg
  • Salt og peber
  • 20 g pinjekerner
  • 2 håndfulde rucola
  • Olivenolie

fremgangsmåde

  1. Indstil grillen til indirekte varme 

  2. Rens og kog kartoflerne i en gryde med låg på grillen v/direkte varme i ca. 20 min. og hæld vandet fra

  3. Læg tærtedejen i bunden af formene, skær den evt. til, så kanterne passer

  4. Bland hvidløgsost, hytteost, mozzarella, æg og salt og peber

  5. Rist pinjekerne på grillen i en pande v/direkte varme og drys dem med salt

  6. Knæk bunden af aspargesene

  7. Fordel osteblandingen i tærteformen, fordel asparges og de kogte kartofler

  8. Afslut med ½ delen af pinjekerner

  9. Sæt tærten på grillen og bag den i ca. 15-18 min

  10. Serveres med rucola, pinjekerner, salt og lidt olivenolie

Udstyr: Tærteform eller bradepande og gryde m/låg, pande
Grilltid: 15 minutter
Køkkentid: 15 minutter
Grillmetode: Indirekte/direkte varme
Grilltemperatur: 200° 

Grill All & Food

Bag Grill All & Food står Pia Kromann Bindslev. Pia er dedikeret helårsgriller og har i mere end 25 år været med til at skabe grillkultur i Danmark. Pias motto er at "alt kan grilles". Find flere opskrifter fra Pia på hendes hjemmeside eller Instagram profil (@grillallogfood).

Besøg Grill All & Food