Grillet Sommerburger

Ingredienser

  • 4 oksefars bøffer a 200 g (høj fedtproducent)
  • 6 burgerboller
  • 1 spsk olie
  • 4 skiver cheddar
  • 1 iceberg
  • 2 hele drue agurker i skiver

Dressing

  • 1,5 dl mayonnaise (Helman’s)
  • 2 spsk sød sennep
  • 2 tsk hvidvinseddike
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk løgpulver
  • 2 drueagurker, hakket

fremgangsmåde

  1. Indstil grillen til direkte varme
  2. Pensl bøfferne med olie og læg dem på grillen ved direkte varme, grill dem i 5 minutter, flip dem og grill dem yderligere i 3 minutter.
  3. Læg ost på og lad det smelte
  4. Læg burgerbollerne på og rist dem
  5. Bland alle dele til dressingen
  6. Byg burgeren med bunden af bollen, dressing, bøf, brød, bøf og dressing og til sidst toppen af burgerbollen

Udstyr: Palet

Grilltid: 10 minutter

Køkkentid: 15 minutter

Grilltemperatur: 220° 

Grill All & Food

Bag Grill All & Food står Pia Kromann Bindslev. Pia er dedikeret helårsgriller og har i mere end 25 år været med til at skabe grillkultur i Danmark. Pias motto er at "alt kan grilles". Find flere opskrifter fra Pia på hendes hjemmeside eller Instagram profil (@grillallogfood).

Besøg Grill All & Food