kontakt os og få en gratis energikalkule

Vi gennemgår jeres eksisterende kedelanlæg - og giver et bud på de økonomiske og miljømæssige gevinster i netop jeres virksomhed.

Udfyld formularen, så kontakter vi dig

Commercial Manager

Jannik Brokær Lund
T. 9215 9393
jannik.b.lund@kosangas.dk

Sjælland/Fyn/Lolland/Falster/Bornholm

Stig Olsen
T. 2526 2854
stig.olsen@kosangas.dk

SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER

Der er flere forskellige faktorer i spil, når en virksomhed skal konvertere fra olie til Liquefied Petroleum Gas (LPG). Derfor er det altid nødvendigt med en individuel vurdering af netop jeres situation, før I kan få at vide, hvor meget jeres virksomhed kan spare på at skifte til LPG, og hvilken investering det kræver.

Vi kigger blandt andet på:

 • Eksisterende forbrug
  Noget af det første vi kigger på, når vi vurderer jeres besparelsespotentiale, er jeres eksisterende brændselsforbrug og pris. Som tommelfingerregel kan vores kunder typisk spare mellem kr. 0,80 og kr. 1,20 per kg forbrugt brændsel.

 • Eksisterende anlæg
  Jeres økonomiske og miljømæssige gevinst afhænger også af jeres eksisterende anlæg. Her kigger vi blandt andet på anlæggets alder og virkningsgrad. Det har også betydning, om anlægget skal anvendes til proces, som for eksempel bearbejdning af fødevarer, hærdning af autolak, opvarmning af bygninger eller noget helt fjerde. Mulighederne er mange.

 • Fysiske forhold
  Jeres geografiske placering, fysiske beliggenhed og bygningsmæssige indretning har også indflydelse på jeres muligheder i forbindelse med konvertering til LPG.

 • Skræddersyede aftaler
  En gasaftale med Kosan Gas vurderes individuelt fra kunde til kunde ud fra blandt andet forbrug og installationens omfang. Vi skræddersyer gasaftalen individuelt i samarbejde med kunden fra sag til sag.

Hent inspiration og viden om LPG

oliekonvertering giver mening

I guiden kan du blandt andet læse om:

 • Økonomiske fordele ved LPG
 • Miljøfordele ved LPG
 • Skræddersyede løsninger
 • Oliekonvertering skridt for skridt

Udfyld formularen og få din guide