Gode grunde

derfor skal du skifte

Vi har samlet et team af erfarne LPG eksperter til at sikre den bedste løsning til netop jeres virksomhed. Vi arbejder passioneret for LPG og vores kunder. Teknisk kompetence i samspil med avanceret teknologi - vi bestræber os på hele tiden at levere og udvikle bedre, sikrere og mere effektive måder at optimere løsninger til vores kunder.

Kosan Gas er en del af en international organisation - UGI Corporation. Et stærkt bagland, hvor vi har mulighed for at trække på ekspertise fra stort set hele verden. I Norden er Kosan Gas en af de førende leverandører, og vi går gerne foran i bestræbelserne på at forbedre mulighederne med LPG som energikilde. 

Ingen bekymringer og intet besvær er udgangspunkt for servicering af vores kunder. Vi gør det let for dig - at træffe et valg om at vælge LPG, som forsyningskilde til dit energibehov.

Råd og vejledning gennem hele processen
Vi hjælper jer hele vejen med bl.a. teknisk rådgivning om tankanlæg og hjælp til indhentning af projektering af udbygninger/ændringer, godkendelser hos myndighederne,  dokumentationskrav mm.

Det er vores mål at gøre det let for jer, at vælge LPG, som det rette energivalg til jeres virksomhed.

Tilpassede løsninger
Vælg den forsyningsmulighed, som passer netop til jeres virksomhed. Vi laver sjælden 2 af de samme løsninger - men tilpasser naturligvis til den enkelte virksomheds behov. Vores team af kompetente medarbejder sørger for, at rådgive jer hele vejen.

Lavere CO2 udslip - og god økonomi
Jeres virksomhed kan bidrage til et bedre miljø ved at vælge LPG, som energikilde. LPG har et lavere CO2-udslip end andre fossile brændstoffer og er et fornuftigt valg også økonomisk set.

Egne serviceteknikere
Vi har egne erfarne serviceteknikere, som regelmæssigt tester og servicerer jeres gasinstallation samt sikrer, at alle sikkerhedsmæssige krav er overholdt.

Teknisk support
Du får adgang til vores Teknisk Support afdeling, som behandler alle forespørgsler hurtigt og effektivt. Og adgang til vores vagttelefon, som besvares hele døgnet.

Sikker energiforsyning
Med LPG som effektiv, flexibel og mobil energikilde kan love jer en pålidelig og sikker energiforsyning med høj leveringssikkerhed. Vi uddanner jeres personale, så de er godt rustet til at håndtere produktet i netop jeres virksomhed.

Trådløs overvågning
Overlad planlægningen af dine gasleverancer til os. Med avanceret trådløs overvågning sørger vi for, at I løbende får leveret LPG automatisk og aldrig løber tør. Din sikkerhed for at undgå driftsstop.

Sikker håndtering
I har mulighed for at deltage på vores uddannelse om sikker og effektiv håndtering af LPG, og vi kan tilbyde virksomhedstilrettede kurser.

Denne video er ikke tilgængelig, da den indeholder marketing og statistik cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger. Klik for at ændre cookie indstillinger.
Ingen bekymringer og intet besvær er udgangspunkt for servicering af vores kunder. Vi gør det let for dig - at træffe et valg om at vælge LPG, som forsyningskilde til dit energibehov.

Fakta

LPG udleder ca. 20% mindre CO2 end olie

Kontakt os, og lad os sammen finde den bedste løsning for netop jeres
virksomhed.

Kontakt os nu

Fakta

Kosan Gas

Års erfaring

Efter 90 år på markedet er kvalitet, teknisk ekspertise og leveringssikkerhed stadig vores kendetegn. Vi gør det let for dig.

Ton sparet CO2

Gennem de seneste 6 år har vi via olie-konverteringer hos vores kunder i Norden elimineret mere end 15.000 ton CO2 - det svarer til at fjerne godt 7.500 biler fra vejene.

Levering i hele Norden

100% er målet for leveringssikkerhed hos os. Nøje planlægning og årelang erfaring. Absolut leveringssikkerhed er ikke noget, der kommer af sig selv og har højeste prioritering hos os.