Hvordan

SÅdan skifter I til LPG og kosan gas

Sådan ser processen ud - skridt for skridt

  1. Når du kontakter Kosan Gas, tager vi en indledende snak for at afstemme forventningerne, med udgangspunkt i jeres ønsker og behov.

  2. Vi regner på konverteringen og indhenter blandt andet tilbud fra vores faste samarbejdspartnere. I den forbindelse er det nødvendigt at inspicere de fysiske omgivelser, hvor tanken kan placeres.

  3. Du modtager et samlet tilbud fra Kosan Gas, med en detaljeret gennemgang af beregningerne og tilbud.

  4. Kontakten underskrives. Herefter går arbejdet straks i gang. 

  5. Kosan Gas sørger for kontakt til myndigheder og kontrollerer, at alle godkendelser og tilladelser er på plads. Din LPG-løsning kan allerede være køreklar ca. 8 uger efter at kontrakten bliver indgået.

  6. Vores teknikere implementerer sammen med faste samarbejdspartnere den nye gasforsyning. Om nødvendigt har mulighed for at sikre en stabil forsyning, mens arbejdet foregår.

  7. Når skiftet er gennemført, beholder I jeres faste kontaktperson. Han kender installationen til bunds og står til rådighed, hvis I har spørgsmål.

Se video om, hvordan en oliekonvertering foregår

Denne video er ikke tilgængelig, da den indeholder marketing og statistik cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger. Klik for at ændre cookie indstillinger.

Lad os sammen finde den rigtige løsning til jeres virksomhed

Klar til at skifte?

Vælg selv

MED KOSAN GAS, VÆLGER I SELV, HVORDAN I ØNSKER GASSEN LEVERET

Vælg mellem:

- Bestille LPG fra gang til gang
- Fast levering
- Automatisk leveringLæs mere

Kunde case

fuld damp på sygehusvaskeriet

- Kosan Gas har i hele etableringsfasen haft en mand gående hernede. Det har givet mig som projektleder en stor ro i maven, fordi der altid var kompetente svar og sparring på de mange spørgsmål, der er dukket op i anlægsperioden, fortsætter Kim Møller.