KOSAN GAS OVERTAGER VIKING ENERGI A/S

Viking Energi A/S er blevet overtaget af Kosan Gas, og du kan fremover bestille din gas hos os. Om du er privatkunde eller erhvervskunde, så kan vi forsyne dig med den gasløsning, du har behov for. 

Privatkunde: find din lokale forhandler her.

Erhvervskunde: find din distributør her.

Ønsker du at vide mere omkring overtagelsen, kan du læse pressemeddelelsen her

Hent gas 24-7

Er du privatkunde, og er du løbet tør for gas, så er hjælpen nær i én af vores gasautomater 24-7 eller hos en forhandler. Vi har mere end 180 gasautomater rundt omkring i Danmark, som alle er døgnåbent og nemme at betjene.

Når du følger linket herunder, kan du finde oplysninger om nærmeste forhandler og gasautomat, køb og ombytning af gasflasker, råd om sikker anvendelse og svar på spørgsmål om gas.

Skræddersyet gasløsning til din produktion

Få en gasløsning tilpasset jeres behov. I flaske eller tank, leveret direkte på arbejdspladsen. Mulighederne er mange - til håndværkeren, restauranten, tagdækkeren, kunsthåndværkeren mv.

Bestil en gratis energikalkule

Kontakt os og hør, hvor meget jeres virksomhed kan spare ved at skifte fra olie til LPG? Lad os gennemgå jeres eksisterende kedelanlæg
- og give et bud på de økonomiske og miljømæssige gevinster

Commercial Manager

Jannik Brokær Lund
T. 9215 9393
jannik.b.lund@kosangas.dk

Sjælland/Fyn/Lolland/Falster/Bornholm

Stig Olsen
T. 2526 2854
stig.olsen@kosangas.dk

Hvorfor kosan gas?

Års erfaring

Efter 90 år på markedet er kvalitet, teknisk ekspertise og leveringssikkerhed stadig vores kendetegn. Vi gør det let for dig.

Levering i hele Norden

100% er målet for leveringssikkerhed hos os. Nøje planlægning og årelang erfaring. Absolut leveringssikkerhed er ikke noget, der kommer af sig selv og har højeste prioritering hos os.

Højeste kreditværdighed

Kosan Gas har, i november 2016, fået tildelt AAA-diplomet for højeste kreditværdighed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem.