Grillet Fladbrød med chiligouda og forårsløg

Dej

  • 1 tsk. bagepulver
  • 2 tsk. sukker
  • 1,5 tsk. salt
  • 250 g mel
  • 1¼ - ½ dl mælk
  • 4 tsk. olie
  •  

Fyld

  • 100 g chiligouda
  • 2 forårsløg

 

Bland alle de tørre ingredienser til dejen sammen i en skål, og lav en fordybning i midten. Bland olie og mælk sammen, inden det tilsættes lidt ad gangen til de tørre ingredienser og ælt dejen godt igennem i 5-10 min. Læg et klæde over og stil den varmt i ca. 10 min. Riv gouda på et rivejern og hak forårsløgene fint.

Del dejen i 8 klumper og rul hver af de 8 klumper ud til en tykkelse på 2-4 mm.

På 4 af de 8 stykker fordeles gouda og forårsløg.

Læg det andet stykke dej ovenpå og pres dejen godt sammen i siderne og i midten.

Kom en anelse olie på begge sider af brødene og grill dem i ca. 5 min. på hver side ved 180-200 grader. Servér straks.

 

Tip: Prøv også at bage brødene med en anden ost, fx gouda med pesto.

 

Flere opskrifter fra Twin Food

Det er tvillingerne Laura og Christine, der står bag Twin Food. De to dygtige madbloggere bor i Aarhus og er begge civilingeniører, men bruger madlavningen og bloggen som et frirum i hverdagen. Nyd deres lækre grillede fladbrød her og find flere gode opskrifter på twin-food.dk

Besøg Twin Food