Grillede grøntsagsspyd med barbeque sauce

  • 12 træspyd
  • 10 champignoner
  • 1 gul peberfrugt
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 grøn peberfrugt
  • 1 aubergine
  • 1 squash
  • 3 store rødløg
  • Barbeque sauce

 

Start med at lægge træspyddene i blød i vand, så undgår man, at de brænder på grillen.

Skær alle grøntsager i passende størrelser og sæt dem skiftevis på spyddene.

Pensel grøntsags-spyddene med barbeque sauce, og steg dem på grillen i et par minutter på hver side.

Tip: Grillspyd er en god måde at huske at få masser af grønt på, når du griller. Ofte bliver grillmiddagen meget præget af kød, men på denne måde husker du også grøntsagerne.

 

 

Flere opskrifter fra Vanløse Blues

Maria Engberg, der er kvinden bag bloggen Vanløse Blues, er selverklæret grøntsagspassionist og kan trylle de mest simple grøntsager om til spændende retter. Smag på hendes lækre opskrifter her og mød hende også på bloggen vanloseblues.blogspot.dk

Besøg Vanløse Blues