Grillede nektariner med mascarponecreme

Grillede ferskner

  • 6 ferskner/nektariner
  • 1 spsk. ahornsirup
  • 2 tsk. kokosolie


Creme

  • 250 g mascarpone
  • 3 spsk. ahornsirup
  • 1 tsk. orangeblomstvand
  • Korn fra 1 vaniljestang


Pynt

  • 4 spsk. usaltede pistacienødder

Halver ferskenerne, og fjern stenene. Fordel dem på en varm grill med skæresiden nedad, og grill dem i ca. 5-6 min., indtil de er blevet bløde og har fået flotte grillstriber.

Rør mascarpone godt sammen med sirup, orangeblomstvand og vaniljekorn og smag cremen til. Hak pistacienødderne groft.

Anret de afkølede ferskner med creme og hakkede pistacienødder.

 

Flere opskrifter fra The Food Club

Ditte Ingemann fra bloggen The Food Club har en lang liste af kogebøger bag sig, og er altid at finde i et køkken eller bag et kamera. Ditte evner at gøre det søde lidt sundere og mikser utraditionelle ingredienser til nye fantastiske resultater. Smag på Dittes lækre grillretter her og glæd dig over, at grillretter også kan være enkle og grønne. Find flere af Dittes opskrifter på thefoodclub.dk

Besøg The Food Club