Salat med grillet squash, tomater og halloumi

Salat

  • 2 nektariner
  • 4 store tomater
  • 1 squash
  • 250 g halloumi
  • 4 spsk. ristede pinjekerner
  • Frisk oregano

Dressing

  • 4 spsk. olivenolie
  • Saft og skal fra ½ citron
  • 1 tsk. tørret oregano
  • Salt og peber


Skær nektarinerne ud i både. Skær tomater, squash og halloumi ud i skiver, ca. 5 mm tykkelse. Kom det hele på grillen i ca. 1 min. på hver side – det må ikke få for meget.

Rist pinjekernerne på en tør, varm pande, indtil de bliver gyldne. Hold øje undervejs og ryst panden et par gange. Fordel kernerne over de grillede grøntsager, og kom masser af frisk oregano henover.

Rør ingredienserne til dressingen sammen og smag den til. Kom dressingen over salaten og servér den, mens den stadig er lun.

 

Flere opskrifter fra The Food Club

Ditte Ingemann fra bloggen The Food Club har en lang liste af kogebøger bag sig, og er altid at finde i et køkken eller bag et kamera. Ditte evner at gøre det søde lidt sundere og mikser utraditionelle ingredienser til nye fantastiske resultater. Smag på Dittes lækre grillretter her og glæd dig over, at grillretter også kan være enkle og grønne. Find flere af Dittes opskrifter på thefoodclub.dk

Besøg The Food Club