Grillede pesto-rejer med ananassalsa

ingredienser

Pesto-rejer

  • 500 g rå rejer med skal
  • 4-5 spsk. basilikumspesto
  • 8 grillspyd

Ananassalsa

  • ½ ananas
  • 1 rødløg
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 bdt. koriander
  • ½ - 1 rød chili
  • saft fra 1 lime
  • 1 spsk. mørk sesamolie
  • salt

fremgangsmåde

Læg 8 grillspyd af træ i koldt vand, så de ikke brænder på, når de kommer på grillen.

Vend rejerne i pesto, så det fordeles godt på alle siderne. Sæt rejerne på grillspyddene og grill dem ca. 2 minutter på hver side.

Skær den halve ananas ud i små tern og kom dem i en skål. Hak rødløg, peberfrugt, koriander og chili fint og kom det op i skålen sammen med ananassen. Vend det hele godt sammen. Tilsæt limesaft og sesamolie og smag til sidst salsaen til med salt.

Servér ananassalsaen som tilbehør til de grillede rejespyd.

Tip: Ønsker du en mere intens salsa, så kan du grille ananassen en smule. Prøv også at kombinere retten med grillet tun.

Flere opskrifter fra The Food Club

Ditte Ingemann fra bloggen The Food Club har en lang liste af kogebøger bag sig, og er altid at finde i et køkken eller bag et kamera. Ditte evner at gøre det søde lidt sundere og mikser utraditionelle ingredienser til nye fantastiske resultater. Smag på Dittes lækre grillretter her og glæd dig over, at grillretter også kan være enkle og grønne. Find flere af Dittes opskrifter på thefoodclub.dk

Besøg The Food Club