Grøn salat med grillet teriyaki-kylling, broccoli og ingefærdressing

ingredienser

Teriyaki kylling

  • 4 kyllingebryster
  • 1 spsk. olie
  • 4 spsk. teriyaki
  • 1 broccoli
  • 150 g grøn blandet salat

Ingefærdressing

  • 4 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. citronsaft
  • 10 g revet ingefær
  • 1 tsk. chiliflager
  • salt og peber

fremgangsmåde

Skær kyllingebrysterne ud i mindre stykker og vend dem med olie og teriyaki.
Grill stykkerne på en varm grill i ca. 4-5 minutter på hver side, indtil de er gennemstegte.

Skær broccolien ud i tynde strimler og vend dem med olie, salt og peber.
Grill dem i ca. 3-4 minutter på hver side, til de bliver bløde og får flotte grillstriber.

Skyl salaten og bred den ud på et stort fad, og fordel kylling og broccoli over salaten.

Pisk ingredienserne til dressingen sammen og smag til. Tilsæt evt. ekstra chili.
Fordel dressingen over salaten inden servering.

Tip: Vil du gøre den asiatisk inspirerede salat endnu mere fyldig og mættende, kan du vende den med nudler.

Flere opskrifter fra The Food Club

Ditte Ingemann fra bloggen The Food Club har en lang liste af kogebøger bag sig, og er altid at finde i et køkken eller bag et kamera. Ditte evner at gøre det søde lidt sundere og mikser utraditionelle ingredienser til nye fantastiske resultater. Smag på Dittes lækre grillretter her og glæd dig over, at grillretter også kan være enkle og grønne. Find flere af Dittes opskrifter på thefoodclub.dk

Besøg The Food Club