Rejsetips

byt i norden

Flere steder i Norden har du mulighed for at bytte din Kosangas Light hos udenlandske forhandlere. Når du kommer hjem igen, kan du uden problemer ombytte den udenlandske gasflaske til en dansk hos din Kosangas forhandler eller i Kosan Gasautomaten. Dog kan Gasautomaten desværre ikke modtage svenske kompositflasker med sideventil. Der henviser vi til vores fysiske forhandlere.

Hvor kan du bytte?
Du kan bytte Kosangas Light i Danmark, Finland, Norge og Sverige, på Færøerne og på Island.

Få mere information om mulighederne i de enkelte lande nedenfor.

Byt i

Finland

I Finland bliver Light flasken distribueret af AGA. Flasken har en grå top og kaldes Complet, men den har en click-on ventil magen til den danske. Det betyder, at du ikke har brug for en adapter, men umiddelbart kan bruge den finske flaske til din danske regulator.

Se forhandlerne i Finland. Scroll ned til landkortet, klip på flaskeikonet "nestekaasu" og indtast postnummer i boksen. Det kan være en god idé at ringe til forhandleren i forvejen, så du ikke kører forgæves.

Byt på

Færøerne

På Færøerne samarbejder vi med AGA om distributionen. Går campingturen til Færøerne, er det muligt at bytte din Kosangas Light-flaske hos en af vores færøske forhandlere. Du får nøjagtigt den samme flaske, som du kender fra Danmark.

Du finder alle forhandler adresserne her

Byt på

Island

Går campingturen til Island, er det muligt at bytte din Kosangas Light flaske hos en af vores islandske forhandlere. Du får nøjagtigt den samme flaske, som du kender fra Danmark.

Flasken forhandles via servicestationer fra Olis.

Se forhandlere på Olis's hjemmeside (engelsk)

Byt i

Norge

I Norge bliver Light flasken distribueret af AGA. Den har en grå top og kaldes Complet, men den har en click-on ventil magen til den danske. Det betyder, at du ikke har brug for en adapter, og umiddelbart kan bruge den norske flaskegas til din danske regulator.

Se forhandlerne i Norge. Det kan være en god idé at ringe til forhandleren i forvejen, så du ikke kører forgæves.

Byt i

Sverige

I Sverige bliver Light flasken distribueret af AGA. Den har en grå top og kaldes Complet. Den har desuden en anden ventil end den danske flaske. Det betyder, at du har brug for en adapter for at tilslutte din danske regulator til en svensk flaske.

Se forhandlerne i Sverige. Det kan være en god idé at ringe til forhandleren i forvejen, så du ikke kører forgæves.

Køb adapteren i Danmark
Adapteren fås kun i Danmark. Den kan købes i webshoppen, hos Kosan Gascentre, de fleste caravancentre samt hos en stribe udvalgte forhandlere. 

Bemærk - når du efter hjemkomsten skal bytte din svenske flaske til en dansk, kan du ikke benytte Gasautomaten, da den ikke kan modtage svenske kompositflasker med sideventil. Der henviser vi i stedet til vores fysiske forhandlere.

Går turen til Sverige

køb adapteren i webshoppen

Får du behov for en adapter til turen - kan du med fordele købe den i webshoppen. Det er let og du får leveret lige til døre.

Til webshoppen