Hvad kan vi hjælpe dig med?
Vi vil altid gerne kommunikere med vores kunder. så savner du information om et specifikt emne, har du forslag, ris eller ros; er du velkommen til at kontakte os
Kontakt osEn gasgrill udleder langt mindre CO2 til atmosfæren end en kulgrill. Det skyldes, at en gasgrill er nemmere at regulere og ikke kræver optændingsblokke eller tændvæske, men derimod kun flaskegas. Derudover udleder gas næsten ingen sod, som er en anden stor klimasynder.
Hvor kullene i en kulgrill ofte brænder et godt stykke tid før og efter brug, kan du blot tænde op, lige før maden skal på gasgrillen. Og når den sidste bøf er færdig, er det nemt at slukke for grillen. Dertil kommer, at du hverken skal bruge optændingsblokke eller tændvæske for at starte din gasgrill.
En rapport udarbejdet af Atlantic Consulting og udgivet i det engelske magasin Elsevier's Environmental Impact Assessment Review i 2009 dokumenterer, at når du griller med gas udleder du kun ca. 1/3 af den CO2 til atmosfæren, som du udleder, når du griller med kul.
Selv i det store miljøregnskab, hvor produktionen af grillen er medregnet, viser rapporten, at gasgrillen kommer ud som den klare vinder.
Gas (LPG) udleder primært CO2 og vand ved forbrænding. Derfor påvirker den ikke luftkvaliteten på samme måde som kul, der udleder betydeligt mere sod til atmosfæren. Ifølge ny forskning er sod årsag til hele 16% af den globale opvarmning.
Der kan være penge at spare ved at skifte fra kul til Kosangas. Det skyldes bl.a., at gas indeholder betydeligt mere energi mål i kWh pr.
Læs mereSe filmen med 10 råd til en god og sikker grill-oplevelse.
Læs mereDu kender det sikkert – hvordan ved man, hvornår bøffen er præcis, som man gerne vil have den? Se det lille trick, hvordan du gør.
Læs mere